Παιχνίδι αποδείξεων και μια «γροθιά» κόντρα στον Παναθηναϊκό

Παιχνίδι αποδείξεων και μια «γροθιά» κόντρα στον Παναθηναϊκό

Οι παίκτες του Άρη θα πρέπει να δείξουν με την απόδοση τους στο αυριανό (26/11) ντέρμπι με τους «πράσινους», ότι είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν τα πράγματα και μαζί με τους οπαδούς τους να δώσουν τη δική τους μάχη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Έτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά οφείλει να παρουσιαστεί στο αυριανό (26/11) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης. Παιχνίδι αποδείξεων είναι αυτό με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς για τους παίκτες, που πρέπει να δείξουν ότι έλαβαν το μήνυμα και είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν τα πράγματα και να αντιστρέψουν το κλίμα.

Κανείς δεν παραγνωρίζει τις δυσκολίες που θα έχει η αυριανή αναμέτρηση, παράλληλα, όμως, αποτελεί και μια μεγάλη ευκαιρία. Μια ευκαιρία να αποδείξουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη ότι μπορεί σωστά να τους ασκήθηκε κριτική για τις πολύ άσχημες εμφανίσεις τους, όμως, έχουν τα «κότσια» να βγάλουν αντίδραση. Γιατί καλή και χρυσή η νίκη στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Βόλο, κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως, θα έχει ξεχωριστή σημασία μια επικράτηση και πολλαπλά οφέλη.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Το… βλέμμα στον Προμηθέα – Εκτός ο Σανόγκο

Η τακτική θα παίξει φυσικά τον δικό της ρόλο στο παιχνίδι, μεγαλύτερη σημασία, όμως, έχει ο τρόπος με τον οποίο θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης οι παίκτες του Άκη Μάντζιου. Θα πρέπει να δώσουν στους αντιπάλους τους, από το πρώτο λεπτό, να αντιληφθούν ότι θα πράγματα είναι δύσκολα.

Ο Άρης θα παραταχθεί ενωμένος σαν μια «γροθιά» στο αυριανό παιχνίδι και αυτό είναι, ίσως, το μυστικό που θα τον οδηγήσει στη νίκη. Παράλληλα, θα πρέπει όσοι επιλεγούν από τον Άκη Μάντζιο για να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα, να το πιστεύουν.

Να πάρουν το μήνυμα από τον κόσμο, από τις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης. Είναι «κλισέ», θα πρέπει, όμως, να γυαλίζουν τα μάτια τους από τη θέληση για τη νίκη στο ντέρμπι. Αν το κάνουν, έχουν μεγάλες πιθανότητες να την πανηγυρίσουν.

ΥΓ. Γνωστή περίπτωση για τον Άρη αυτή του Σέιντε. Ο Νορβηγός αριστερός εξτρέμ της Σασουόλο δεν είναι, βέβαια, η μοναδική περίπτωση που εξετάζουν οι κιτρινόμαυροι για τη συγκεκριμένη θέση. Είναι, όμως, μια από τις πρώτες τους επιλογές, καθώς τον είχαν «βάλει στο μάτι» από το καλοκαίρι.

ΥΓ1. Μόνο καλές αναμνήσεις δεν έχει ο Άρης από τον Πορτογάλο διαιτητή Κορέια, καθώς τον άφησε με τρομερά παράπονα στα προηγούμενα δύο παιχνίδια του τα οποία σφύριξε, με την ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης. Ας ελπίσουμε ότι η διαιτησία δεν θα μας απασχολήσει κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του ντέρμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ