Στην Τρίπολη ψάχνει «ποδαρικό» ουσίας και ψυχολογίας ο Άρης

Στην Τρίπολη ψάχνει «ποδαρικό» ουσίας και ψυχολογίας ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί το νέο έτος στην αυριανή (3/1) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα, ενώ η νίκη θα τους δώσει ώθηση για τα ντέρμπι που ακολουθούν με τον ΠΑΟΚ (7/1) για τη Superleague και την ΑΕΚ (10/1) για το Κύπελλο.

Ο Άρης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει όπως θα ήθελε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το 2023, καθώς «γκέλαρε» στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, με το γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί το νέο έτος, με νίκη στην αυριανή (3/1) αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ένα παιχνίδι, σαφώς πιο δύσκολο, θεωρητικά πάντα, από αυτό που έδωσε με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά παράλληλα και ένας αγώνας στον οποίο η νίκη θα δώσει στον Άρη, εκτός από τους πολύτιμους τρεις βαθμούς και την απαραίτητη ώθηση ενόψει των σημαντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων του τον Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης: Το +4 του Παναθηναϊκού, το -2 του Ολυμπιακού και η πιο αμφίρροπη Euroleague των τελευταίων ετών (pics)

Συγκεκριμένα, η επικράτηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, θα δώσει στον Άρη ψυχολογία αλλά και αυτοπεποίθηση, καθώς ακολουθούν τα ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ (7/1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη Superleague, αλλά και με την ΑΕΚ (10/1) στην «Opap Arena» για το Κύπελλο.

Οι απουσίες των Νταρίντα, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του και Βερστράτε, που αισθάνεται ενοχλήσεις, είναι σημαντικές για τον Άρη, που πρέπει, όμως, να βγάλει αντίδραση και να βρει λύσεις εκ των έσω.

Εν αναμονή, άλλωστε, της μεταγραφικής ενίσχυσης, οι νυν παίκτες του ρόστερ θα πρέπει να δείξουν χαρακτήρα, καθώς σε αυτούς θα στηριχθεί, σε πολύ μεγάλο ποσοστό – στα επόμενα δύο παιχνίδια, τουλάχιστον – η προσπάθεια του Άρη να πετύχει τους στόχους του.

Αρχής γενομένης από το αυριανό ματς στην Τρίπολη, ο Άρης πρέπει να δείξει ότι είναι αποφασισμένος η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Από την διοίκηση, τον Άκη Μάντζιο και τους παίκτες εξαρτάται το να τα καταφέρουν.

ΥΓ. Ο Γιάννης Φετφατζίδης αποτελεί μια ποιοτική λύση για τον Άκη Μάντζιο, στα δυο άκρα της επίθεσης, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον Μορόν. Ειδικά, στα παιχνίδια απέναντι σε «κλειστές» άμυνες, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά, με την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση και την ικανότητα του στο ένας εναντίον ενός.

ΥΓ1. Ο Άρης δεν «παίζει» μόνος του για τον ταλαντούχο εξτρέμ της Μπράιτον, Χέρεμι Σαρμιέντο. Για τον ποδοσφαιριστή από το Εκουαδόρ έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και άλλες ομάδες, ενώ στην πατρίδα του αναφέρουν ότι «γερά» στο κόλπο της απόκτησης του έχει μπει και η Ίπσουιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ