Πρέπει να βγάλει αντίδραση ο Άρης

Πρέπει να βγάλει αντίδραση ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι οφείλουν να δείξουν χαρακτήρα, μετά τη «γκέλα» με τον Αστέρα Τρίπολης και να κερδίσουν τα επόμενα παιχνίδια τους, αρχής γενομένης από το αυριανό (7/1) εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι το κλίμα στον Άρη δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, μετά τα δυο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο αυτά ήρθαν, τόσο στο παιχνίδι με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όσο και στην πρόσφατη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Άρης, όμως, είναι υποχρεωμένος να βγάλει αντίδραση, καθώς μπαίνει σε μια κρίσιμη – στην πιο κρίσιμη, ίσως, καθώς παίζεται ο στόχος του Κυπέλλου – καμπή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Oι παίκτες του Άρη οφείλουν να δείξουν χαρακτήρα στα επόμενα παιχνίδια και να αποδείξουν ότι θίχτηκε – όπως θα πρέπει να έχει γίνει – ο ποδοσφαιρικός εγωισμός τους.

Διαβάστε επίσης: Το «μαύρο κουτί» των αποδυτηρίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pics)

Ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος είναι η αλήθεια ότι έχει συμμαζέψει στο μέτρο του δυνατού την κατάσταση, σε μια ομάδα που οι επιλογές δεν είναι δικές του, θα πρέπει να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους παίκτες του για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν. Τόσο σε ότι αφορά το τακτικό και αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στον τομέα της ψυχολογίας.

Ο Άρης απέκτησε τους Φετφατζίδη και Ρόουζ, που είναι από τις κινήσεις που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Θα πρέπει, όμως, να μην «καούν», στα πλαίσια της δικαιολογημένης απόλυτα αγανάκτησης που επικρατεί σε μεγάλο μέρος του κόσμου του Άρη για την τραγική εικόνα της ομάδας του και τα λάθη – επαναλαμβανόμενα – στον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Φυσικά και εκτός από τους δυο προαναφερθέντες, θα έπρεπε να βρίσκονται, ήδη, στη Θεσσαλονίκη δυο παίκτες, τουλάχιστον, για να προπονούνται στο «Δασυγένειο», ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν και ειδικά των δύο με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Ο φορ είναι, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο παίκτης που φαίνεται ότι λείπει περισσότερο, καθώς δεν υπάρχει παίκτης για να δώσει «ανάσες» στον Μορόν.

Τα «κάστανα από τη φωτιά» θα κληθούν να τα βγάλουν στα συγκεκριμένα παιχνίδια, ως επί το πλείστον, οι υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ. Με τη βοήθεια που μπορούν να δώσουν για όσο διάστημα κριθεί αναγκαίο οι Ρόουζ και Φετφατζίδης και τη σταδιακή επιστροφή του Γκαρθία. Ανεξάρτητα, όμως, από τα προαναφερθέντα, ο Άρης οφείλει να βγάλει αντίδραση, αρχής γενομένης από το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΥΓ. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το αν τελικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του αυριανού (7/1) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Μάνου Γκαρθία. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, πάντως, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δείχνει μεγάλη διάθεση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ