Άρης: Τα μεγάλα ερωτηματικά της αποστολής του ντέρμπι

Άρης: Τα μεγάλα ερωτηματικά της αποστολής του ντέρμπι

Οι Ρόουζ και Φετφατζίδης έχουν πιθανότητες για να συμπεριληφθούν στις επιλογές του Μάντζιου για το αυριανό (7/1) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της επιστροφής και του Γκαρθία.

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (7/1) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα ολοκληρωθεί με τη μεσημεριανή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή, που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, σε ότι αφορά τα νέα πρόσωπα της.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να βρίσκεται στη λίστα των εκλεκτών του Μάντζιου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί σε αυτήν και ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Διαβάστε επίσης: Τι ετοιμάζει ο Καρβαλιάλ για την ΑΕΚ – Πάει για βασικός ο Ναβάρο

Το μεγάλο ερωτηματικό, όμως, είναι ο Μάνου Γκαρθία. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει επιστρέψει εδώ και αρκετές μέρες σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Υπάρχει περίπτωση να βρίσκεται στην αποστολή του αυριανού αγώνα, έστω και για ψυχολογικούς λόγους, ενώ ακόμα μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να προλάβει το εκτός έδρας ματς Κυπέλλου (10/1) με την ΑΕΚ.

Αντίθετα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Βερστράτε, που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ