Άρης: Η επιστροφή του Νταρίντα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης: Η επιστροφή του Νταρίντα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Τσέχος μέσος, που εξέτισε την ποινή του, αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα στο αυριανό (7/1) εντός έδρας παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο αυριανό (7/1) εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Νταρίντα.

Ο Τσέχος μέσος εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και αναμένεται να αντικαταστήσει τον Πάρδο. Ο Νταρίντα θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού μέσου, στην περίπτωση που ο Μάντζιος επιλέξει για το βασικό σχήμα τον Τζούρασεκ.

Αν ο προπονητής του Άρη διατηρήσει στην ενδεκάδα τον Σαμόρα, τότε ο Κοσταρικανός θα αγωνιστεί πίσω από τον Μορόν και ο Νταρίντα θα είναι ο παρτενέρ του Ζουλ στα χαφ.

Ερωτηματικό αποτελεί, τέλος και ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Αν ο Φεράρι είναι απόλυτα έτοιμος, θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, ενώ στην αντίθετη περίπτωση τη θέση αυτή θα καλύψει και πάλι ο Μοντόγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ