Άρης: Η συγκέντρωση στον στόχο και το γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης: Η συγκέντρωση στον στόχο και το γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Οι κιτρινόμαυροι είναι προσηλωμένοι στο να κερδίσουν τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και να «σφραγίσουν» την πρόκριση τους στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ οι οπαδοί τους ετοιμάζουν δυναμική παρουσία, μετά από τρεις μήνες, στον αυριανό (25/2) αγώνα με τον Βόλο.

Ο Άρης έχει ξεκάθαρο στόχο το επόμενο χρονικό διάστημα και δεν έχει καμία διάθεση να παρεκκλίνει από αυτόν. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να κερδίσουν τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, το αυριανό (25/2), δηλαδή, με τον Βόλο και τα δυο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (28/2) και την ΑΕΚ (3/3), αλλά και να «σφραγίσουν» την πρόκριση τους στον τελικό του Κυπέλλου.

Όλη αυτή η παραφιλολογία που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες, σε ότι αφορά την έδρα του τελικού, πρέπει – και θα μείνει – μακριά από τα αποδυτήρια. Ο Άρης φυσικά και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για να είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Ο Κάνααν και οι ξένοι που θα έχει ο Ολυμπιακός την επόμενη σεζόν

Το είχε από την πρώτη στιγμή, και αυτό έγινε ακόμα μεγαλύτερο μετά τη νίκη με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Καμία απόφαση, όμως, για την έδρα δεν πρόκειται να ληφθεί, πριν να οριστικοποιηθεί το ζευγάρι του τελικού. Δεν έχει κανένα νόημα, λοιπόν, τη δεδομένη χρονική στιγμή να ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα οι παίκτες και ο προπονητής.

Αντίθετα είναι λογικό να ασχολείται ο κόσμος. Για τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος, όμως, δεν υπάρχει κανένας λόγος. Η διοίκηση είναι αυτή που θα πρέπει να κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να εξασφαλιστεί το 50% – 50% σε ότι αφορά τα εισιτήρια και η καλύτερη δυνατή επιλογή διαιτητή.

Ιδιαίτερη η αυριανή (25/2) μέρα για τους παίκτες του Άρη, που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά, μετά από τρεις μήνες, περίπου, με τη συμπαράσταση των οπαδών τους, που αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η τελευταία φορά που οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν με την παρουσία του κόσμου τους, ήταν στις 26 Νοεμβρίου του 2023, όταν και είχαν κερδίσει με 2-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η παρουσία των οπαδών της ομάδας τους στις εξέδρες, θα πρέπει να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες του Άρη, προκειμένου να συνοδέψουν τη νίκη επί του Βόλου και με μια καλή εμφάνιση.

Ο Άρης, εξάλλου, στα επόμενα παιχνίδια, τόσο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όσο και για τα πλέι οφ, έχει ως στόχο εκτός από το να κερδίζει και να βελτιώνεται συνεχώς. Θα πάρουν, παράλληλα και χρόνο συμμετοχής παίκτες, που είτε προέρχονται από τραυματισμούς, όπως οι Ζουλ και Τζούρασεκ, είτε είναι νεοαποκτηθέντες, όπως ο Ανσαριφάρντ, προκειμένου να βρουν ρυθμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ