Μήνυμα τίτλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Μήνυμα τίτλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Μια «γροθιά» παίκτες, τεχνικό τιμ και οπαδοί του Άρη δήλωσαν ότι είναι αποφασισμένοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης είναι πανάξια στον τελικό του Κυπέλλου και θα διεκδικήσει τον τίτλο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» η ομάδα του Άκη Μάντζιου μπορεί να μην κέρδισε τον αξιόμαχο Παναιτωλικό, έκανε, όμως, αυτό που έπρεπε.

Πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο. Ο Άρης ήταν η ομάδα που άξιζε την πρόκριση με βάση την εικόνα των δυο ημιτελικών και το γεγονός ότι δεν πήρε τη νίκη, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στο άγχος που υπήρχε πάνω από την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Και χωρίς Τσιλούλη και χωρίς κόσμο η Λαμία με την ΆΕΚ;

Οι οπαδοί του Άρη ήταν εκεί και δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο, θέλοντας να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα, στην προσπάθεια της να προκριθεί στον τελικό. Και το κατάφεραν στον απόλυτο βαθμό.

Ήταν μια υποδειγματική ατμόσφαιρα αυτή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον κόσμο να μην σταματάει να στηρίζει τις προσπάθειες των παικτών, ακόμα και όταν η μπάλα δεν… έμπαινε στα δίχτυα και ακόμα και όταν το πολυπόθητο γκολ γκολ δεν ερχόταν για την ομάδα του Άκη Μαντζιου.

Σημασία, φυσικά, στον ημιτελικό του «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν είχε το αποτέλεσμα, αλλά η πρόκριση. Ο Άκης Μάντζιος βλέποντας ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να πετύχει γκολ και να «καθαρίσει», ουσιαστικά, την πρόκριση, αποφάσισε αρχικά να κάνει κάποιες αλλαγές για να δώσει επιθετική ώθηση στην ομάδα του, ενώ στα τελευταία λεπτά αποφάσισε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Όπως και έγινε, με τους κιτρινόμαυρους να μην κινδυνεύουν, πάντως, ιδιαίτερα, με εξαίρεση τη φάση στο 86ο λεπτό και την κεφαλιά του Ντουάρτε που κατέληξε άουτ. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες, το τεχνικό τιμ , τα μέλη του πάγκου, να γίνονται μια «γροθιά» και να στέλνουν μήνυμα κατάκτησης του τίτλου, στο τελικό της 18ης Μαΐου με τον Παναθηναϊκό.

ΥΓ. Ο Άρης έκανε ακόμα ένα μεγάλο βήμα για το Κύπελλο. Οι κιτρινόμαυροι στρέφουν, πλέον, την προσοχή τους στα πλέι οφ, εκεί όπου θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό, διεκδικώντας τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αρχής γενομένης από το εκτός έδρας κυριακάτικο (10/3) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

ΥΓ1. Μεγάλη σημασία έχει και για τον Άκη Μάντζιο η αναγνώριση των οπαδών του Άρη, που φώναξαν ρυθμικά το όνομα του, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Κάτι που άξιζε ο Έλληνας τεχνικός, που ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πάγκο του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ