Ο Μορόν βρήκε τον καλό εαυτό του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Μορόν βρήκε τον καλό εαυτό του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Ισπανός επιθετικός νιώθει πολύ καλά στον Άρη και το ελληνικό πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και λύνοντας, μετά από χρόνια, το πρόβλημα που είχαν οι κιτρινόμαυροι στην κορυφή της επίθεσης.

Όταν ο Άρης απέκτησε τον Λορέν Μορόν το καλοκαίρι, δεν ήταν λίγοι αυτοί που γνωρίζοντας τον από την παρουσία του στη Μπέτις, τόνισαν ότι πρόκειται για έναν παίκτη επιπέδου Λα Λίγκα. Κάτι που επιβεβαιώθηκε στον απόλυτο βαθμό με την παρουσία του Ισπανού επιθετικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Έχει πετύχει 14 γκολ στο πρωτάθλημα, με τη φανέλα του Άρη, ενώ το σημαντικό είναι ότι δείχνει ότι είναι χαρούμενος με την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη. Κακά τα ψέματα, ένας ποδοσφαιριστής που είχε φτάσει πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Μπαρτσελόνα, δεν θα ερχόταν στον Άρη, αλλά και σε καμία άλλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, αν ήταν βασικός στη Μπέτις.

Διαβάστε επίσης: Ολοταχώς για sold out το Ελλάδα – Καζακστάν

Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είχε στην ομάδα της Σεβίλλης τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, λόγω των πολλών και ποιοτικών επιλογών που είχε στο ρόστερ του για την επίθεση, ο Χιλιανός προπονητής της, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Εκμεταλλεύτηκε αυτή τη «δίψα» για ποδόσφαιρο που είχε ο Λορέν Μορόν και τον έπεισε να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει τη φανέλα του. Δικαιώθηκε, μάλιστα, απόλυτα για την επιλογή του, καθώς ο Ισπανός επιθετικός κάνει τη διαφορά.

Ο Μορόν έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι «κουμπώνει» στον Άρη, που βρήκε, επιτέλους, μετά από χρόνια τον ποδοσφαιριστή που του έλυσε το πρόβλημα που είχε στη θέση «εννιά», στην κορυφή της επίθεσης. Παράλληλα και ο παίκτης βρήκε στη Θεσσαλονίκη την ποδοσφαιρική του «Ιθάκη», κάτι που αναγνωρίζει σε όλες τις δηλώσεις που κάνει στην πατρίδα του.

Δείχνοντας ότι εκτός από εξαιρετικός παίκτης, είναι και πολύ καλός χαρακτήρας. Ο μεγάλος στόχος του Άρη την τρέχουσα σεζόν είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και ο Ισπανός φορ αποτελεί ένα από τα βασικά «όπλα» του Άκη Μάντζιου σε αυτήν την προσπάθεια.

Το θετικό, τέλος, για τον προπονητή του Άρη είναι ότι οι ενοχλήσεις με τις οποίες αποχώρησε από την Τούμπα ο Μορόν δεν εμπνέουν ανησυχία και θα μπορεί να υπολογίζει τον παίκτη του για τη συνέχεια των πλέι οφ, αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση (31/3) με τη Λαμία.

ΥΓ. Πολύ καλό το πρόγραμμα της οργανωτικής επιτροπής για τον εορτασμό των 110 χρόνων από την ίδρυση του Άρη. Ένα διήμερο (24 -25/3) γεμάτο Άρη, με επίκεντρο την πλατεία Αριστοτέλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ