Άρης: Να συνδυάσει τα 110α γενέθλια του με έναν τίτλο

Άρης: Να συνδυάσει τα 110α γενέθλια του με έναν τίτλο

Οι κιτρινόμαυροι θα συμπληρώσουν τη Δευτέρα 110 χρόνια από την ίδρυση τους και θα είναι ιδανικό η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος να ολοκληρωθεί με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Οι προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο (24/3) και τη Δευτέρα, για τον εορτασμό των 110 χρόνων από τη ίδρυση του Άρη (25/3/1914) κορυφώνονται. Ένα διήμερο γεμάτο Άρη, που θα ξεκινήσει από το αυριανό γκαλά, ενώ τη Δευτέρα, ανήμερα και της εθνικής μας εορτής, η Πλατεία Αριστοτέλους θα πλημμυρίσει από αθλητές και οπαδούς της ομάδας.

Τεράστιο γεγονός, όχι μόνο για την πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό, γενικότερα. Ο Άρης, εξάλλου, δεν είναι απλά ένας σύλλογος, είναι κοινωνικό φαινόμενο. Μιλάμε, άλλωστε, για τη μοναδική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο, που κατάφερε να ενώσει όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Το 3-5-2 του Μεντιλίμπαρ, τα 3 γκολ του Ναβάρο, ο Μουζακίτης, ποιοι έπαιξαν και ποιοι όχι στο φιλικό στο Ρέντη

Οι οπαδοί του Άρη, άνθρωποι κάθε ηλικίας που θα βρεθούν στην πλατεία Αριστοτέλους, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες σε όλα τα αθλήματα. Με αποκορύφωμα, φυσικά, την ταυτόχρονη, σχεδόν, παρουσία των παικτών των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Ακόμα, τις δικές τους εκπλήξεις, για τη συγκεκριμένη μέρα ετοιμάζουν και οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών της ομάδας.

Ολόκληρος ο οργανισμός Άρης, μια «γροθιά», θα γιορτάσει ένα πολύ σημαντικό γεγονός, όπως είναι τα 110 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, μάλιστα, ένα είναι το ξεκάθαρο μήνυμα και από αυτήν την εκδήλωση.

Η κατάκτηση ενός τίτλου. Ο Άρης θα γιορτάσει τα 110α γενέθλια του και θα ήταν ιδανικό να τα συνδυάσει με το να κερδίσει το Κύπελλο, στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Για την ακρίβεια, είναι αυτό το οποίο θα «φωνάξει» ολόκληρος ο οργανισμός του Άρη, το διήμερο που ακολουθεί. Μήνυμα από την «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, που θα ακουστεί σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΥΓ. Θα κορυφωθεί, τις επόμενες μέρες και όσο πλησιάζουμε στη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (28/3) η απέλπιδα προσπάθεια ορισμένων να πείσουν τον Άρη ότι για το «καλό» του, θα πρέπει ο τελικός να γίνει στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ. Τόσο η ΠΑΕ, όμως, όσο και οι οπαδοί της ομάδας, γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι τα συμφέροντα του Άρη και δεν πρόκειται να πέσουν σε παγίδες.

ΥΓ1. Ένα από τα «όπλα» του Άρη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, είναι και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Κάτι που φαίνεται, ακόμα και από μικρές λεπτομέρειες, κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ