Άρης: Δοκιμές στο οικογενειακό διπλό (pics)

Άρης: Δοκιμές στο οικογενειακό διπλό (pics)

Ο Άκης Μάντζιος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και συστήματα στο οικογενειακό δίτερμα που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς Ρόουζ, Σαμόρα και Παναγίδης.

Οικογενειακό διπλό περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, το σημερινό (22/3) πρόγραμμα των παικτών του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο Άκης Μάντζιος είχε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα. Απόντες ήταν οι διεθνείς Ρόουζ, Σαμόρα και Παναγίδης. Οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων θα επιστρέψουν τη Δευτέρα στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής τους και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Λαμία (31/3).

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στην Φενέρ: Στην πόρτα της εξόδου 6 παίκτες

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (το πρόγραμμα ξεκίνησε με ενεργοποίηση και παιχνίδια κατοχής μπάλας).

Το οικογενειακό δίτερμα έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης και η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και τακτικές.

Τόσο αύριο, Σάββατο, όσο και την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα έχουν ρεπό (αύριο για ένα γκρουπ παικτών υπάρχει προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ