Μπαίνει στην τελική ευθεία ο Άρης με στόχο τον τίτλο

Μπαίνει στην τελική ευθεία ο Άρης με στόχο τον τίτλο

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να φτάσουν στον μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας το επόμενο χρονικό διάστημα, ενόψει του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί στον Βόλο.

Ο Άρης μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τα δυο εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ, με τη Λαμία (15/5) και τον ΠΑΟΚ (19/5), εκτός, όμως, από το αυτονόητο κίνητρο για τη νίκη, έχει και ακόμα έναν μεγάλο στόχο.

Να διαχειριστεί τους δυο προαναφερθέντες αγώνες με τέτοιον τρόπο, ώστε να φτάσει στον μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, ενόψει του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου στο «Πανθεσσαλικό» του Βόλου.

Έχοντας μπει, πλέον, στην τελική ευθεία για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι, είναι ξεκάθαρο ότι αυτός θα είναι ο σκοπός και του Άκη Μάντζιου. Οι κιτρινόμαυροι θα ανεβάζουν ρυθμούς, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι αποφάσεις του προπονητή τους, σε ότι αφορά το βασικό σχήμα στα δυο εναπομείναντα ματς πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει, πιθανότατα, αποφασίσει για τις περισσότερες θέσεις στην ενδεκάδα, για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Από αυτές που «παίζονται», είναι, για παράδειγμα, αυτή στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, όπου ο Σαβέιρο φαίνεται να έχει το προβάδισμα, όμως, δεν μπορεί να αποκλειστεί η λύση του Σαμόρα.

Σημαντικό ρόλο, επίσης, σε ότι αφορά τα πλάνα του Μάντζιου, θα παίξει και η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Φραν Βέλεθ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον αυχένα του. Πρόκειται, άλλωστε, για έναν ποδοσφαιριστή, που εκτός από τη φυσική του θέση, στο κέντρο της άμυνας, μπορεί να δώσει λύσεις και στα χαφ.

Ο Μάντζιος προφανώς και θα δώσει, αν φυσικά πάρει την απαραίτητη έγκριση από το ιατρικό τιμ, χρόνο στον Βέλεθ στα δυο ματς με τη Λαμία και τον ΠΑΟΚ, για τα πλέι οφ, προκειμένου να βοηθήσει τον Ισπανό να επανέλθει στην επιθυμητή κατάσταση, καθώς έχει μείνει εκτός για είκοσι μέρες, περίπου.

ΥΓ. Το γήπεδο ορίστηκε, η ημερομηνία ορίστηκε, επίσημη, όμως, ενημέρωση σε ότι αφορά το αν ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί όπως πρέπει, με οπαδούς των δυο ομάδων στις εξέδρες ή κεκλεισμένων των θυρών, δεν υπάρχει ακόμα. Ενημέρωση με ανακοίνωση και όχι με διαρροές ή εκτιμήσεις.

ΥΓ1. Κάποιοι «καλοθελητές» μπορεί να προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα, όμως, η αλήθεια είναι ότι πολύ δύσκολα θα έχουμε κάποια εξέλιξη σε ότι αφορά το μέτωπο των ανανεώσεων, πριν τον τελικό του Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ