Άρης:  Οι πιθανοί αντικαταστάτες των Ζουλ και Μπράμπετς

Άρης: Οι πιθανοί αντικαταστάτες των Ζουλ και Μπράμπετς

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Καμερουνέζο μέσο και τον Τσέχο αμυντικό, που θα εκτίσουν τη μια αγωνιστική της ποινής τους στο εκτός έδρας παιχνίδι (15/5) με τη Λαμία, ενώ οι Βερτσράτε και Ρόουζ αναμένεται να πάρουν τη θέση τους στην ενδεκάδα

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα (7/5) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος, ενώ θα ξεκινήσουν και οι δοκιμές στην ενδεκάδα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (15/5) με τη Λαμία, για το οποίο δεν υπολογίζονται οι Γιακούμπ Μπράμπετς και Ζαν Ζουλ.

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός και ο Καμερουνέζος μέσος συμπλήρωσαν κάρτες και θα εκτίσουν τη μια αγωνιστική της ποινής τους.

Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του πρώτου στο κέντρο της άμυνας, έχοντας, πιθανότατα ως παρτενέρ τον Φαμπιάνο. Ακόμα, ο Βερστράτε αναμένεται να πάρει τη θέση του Ζουλ στα χαφ.

Ενδιαφέρον, παρουσιάζει, επίσης, το αν ο προπονητής του Άρη αποφασίσει να κάνει ροτέισον στην ενδεκάδα, ή αν παρατάξει τους βασικούς, κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας. Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις επόμενες προπονήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ