Δίνει δυο τελικούς, για την ιστορία του και το Κύπελλο ο Άρης

Δίνει δυο τελικούς, για την ιστορία του και το Κύπελλο ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι θα παίξουν για τη φανέλα και τους οπαδούς τους στο κυριακάτικο (19/5) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και για την κατάκτηση του τίτλου στον τελικό του Κυπέλλου (25/5) με τον Παναθηναϊκό.

Στην τελική ευθεία της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου μπαίνει ο Άρης, με δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Το κυριακάτικο (19/5) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο (25/5) στο «Πανθεσσαλικό», στον Βόλο.

Ο Άρης, επί της ουσίας, καλείται τις επόμενες μέρες να δώσει δυο τελικούς. Ο ένας για την ιστορία του, τη φανέλα του και για τους οπαδούς του και ο άλλος για την κατάκτηση του τίτλου. Γιατί είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης δεν θα επιλέξει παιχνίδια και θα πάει να τα κερδίσει και τα δυο.

Διαβάστε επίσης: Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ»

Μετά το νέο «κατόρθωμα» και την ακατανόητη απόφαση ο τελικός του Κυπέλλου στον Βόλο να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι η ευκαιρία που έχουν οι οπαδοί του Άρη για να δώσουν ψυχολογική ώθηση στους παίκτες.

Οι οπαδοί του Άρη δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στον Βόλο και θα γεμίσουν ασφυκτικά το «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου να μεταδώσουν στους παίκτες της ομάδας τους τη «φλόγα» για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Άρης είναι, φυσικά, υποχρεωμένος να τα δώσει όλα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Όχι μόνο γιατί αυτό επιτάσσει η ιστορία του και το μέγεθος του σαν ομάδα και γιατί αυτή είναι η απαίτηση του κόσμου του. Αλλά και γιατί θα πρέπει να εξασφαλίσει ο οργανισμός Άρης, ότι θα πάει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και κάτω από απόλυτη ηρεμία στον Βόλο, για τον τελικό του Κυπέλλου.

Το θετικό, τέλος, είναι ότι τόσο οι παίκτες όσο και όλοι όσοι απαρτίζουν τον οργανισμό του Άρη, έχουν συνειδητοποιήσει τη κρισιμότητα που έχουν τα δυο εναπομείναντα ματς της αγωνιστικής περιόδου. Σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές, θα πρέπει, βέβαια, να το δείξουν και μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει, μάλιστα, η αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουν.

ΥΓ. Ο φάκελος του Άρη ήταν πλήρης και εξασφάλισε αδειοδότηση για να πάρει μέρος τόσο στη Σούπερ Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΥΓ1. Δεν πρόκειται να ρισκάρει ο Άκης Μάντζιος τη συμμετοχή του Βέλεθ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, όμως, δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον τελικό του Κυπέλλου, κάτι που ξεκαθάρισε και στο τετ α τετ που είχε με τον Μάντζιο και είναι πιθανόν να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ