Η «πρώτη εκτίμηση» στον «μισό Αύγουστο»!

Η «πρώτη εκτίμηση» στον «μισό Αύγουστο»!

Το επόμενο 15θήμερο θα μας δώσει αρκετές απαντήσεις για τον «νέο Ολυμπιακό»!

Οι σελίδες που απομένουν στο ημερολόγιο του Αυγούστου θα μας λύσουν τις πιο πολλές απορίες σε ότι αφορά την καινούργια ομάδα του Ολυμπιακού! Οι υποχρεώσεις του είναι σημαντικές και ο χρόνος μετράει αντίστροφα.

Οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει πρώτα από όλα στο δεύτερο ραντεβού με την Λουκέρνη να επικυρώσουν και τυπικά την πρόκρισή τους στα play off και στη συνέχεια να ετοιμαστούν για το πιο υψηλό εμπόδιο που θα βρούνε απέναντί τους για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, την Μπασάκσεχιρ ή την Μπέρνλι.

Παράλληλα, μέχρι να βγει ο μήνας θα έχουν ολοκληρωθεί και οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις και θα ξέρουμε ποιοι θα είναι οι τελευταίοι παίκτες που θα έρθουν στο Ρέντη, αν και πάνω κάτω τα ονόματά τους έχουν προκύψει στη δημοσιότητα. Θα πρέπει επίσης να αποχωρήσουν και ορισμένοι άλλοι-και είναι και πολλοί-κι αυτή η διαδικασία μπορεί στο μυαλό όλων μας να φαίνεται απλή, όμως είναι σαφώς πιο πολύπλοκη.

Με αυτά τα δεδομένα γίνεται κατανοητό ότι τον άλλο μήνα θα δούμε και άλλον Ολυμπιακό. Μπορεί να μη φάνηκε από το 4-0 της πρώτης αναμέτρησης με την Λουκέρνη, ωστόσο σε κάποιες θέσεις της ενδεκάδας ο Μαρτίνς πήγε με τις εναλλακτικές επιλογές, έχοντας αφήσει τις «αναμονές» για αυτούς που περιμένει.

Ο Νάτχο για παράδειγμα είναι ένας από αυτούς που θα πάρουν θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής και υπό κανονικές συνθήκες δίπλα του θα είναι ο Γκιγιέρμε. Ένα δίδυμο «άλλων προδιαγραφών» που θα αφήσει σε δεύτερο ρόλο αυτό των Καμαρά και Μπουχαλάκη, οι οποίοι δεν τα έχουν πάει κι άσχημα στη μέχρι τώρα διαδρομή.
Επίσης οι Τοροσίδης και Μεριά έχουν «παλιώσει», ωστόσο δεν βρήκαν το χρόνο για να συνδεθούν με την ενδεκάδα-μόνον ο «Τόρο» έπαιξε για λίγα λεπτά στο φινάλε της πρώτης αναμέτρησης με την Λουκέρνη και μάλιστα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αν και η πρώτη σκέψη του Μαρτίνς τον έχει κατατάξει στο πλάνο για το κέντρο της άμυνας.

Θα αλλάξει κι άλλο λοιπόν ο Ολυμπιακός και το ζητούμενο μέχρι να δούμε την «κανονική» ομάδα του είναι να πετύχει το στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Για αυτό και το δεκαπενθήμερο που υπάρχει μπροστά μας μέχρι να φύγει ο Αύγουστος θα είναι σημαντικό, αν και ποτέ η χρονιά δεν τελειώνει από το καλοκαίρι, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της διαδικασίας των προκριματικών. Παρά ταύτα θα μας δοθεί η δυνατότητα για την «πρώτη εκτίμηση» σε ότι αφορά τα «προσεχώς», για τα οποία δουλεύουν κάθε μέρα στο Ρέντη ο Μαρτίνς και οι παίκτες του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ