Θέλουν έντεκα… Βέλεθ

Θέλουν έντεκα… Βέλεθ

Βασική αιτία η έλλειψη μαχητικότητας  για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης κατάφερε και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης. Πολύ σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και για την επίτευξη των στόχων του, πολύ σημαντική σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα ενσωματωθούν στην  ομάδα τα νέα αποκτήματα. Το μοναδικό θετικό του σημερινού αγώνα, ήταν ότι ο Άρης κατάφερε να κερδίσει μ΄ αυτή τη τραγική εμφάνιση.

Προβλήματα απουσιών, άσχημες καιρικές συνθήκες που δεν επέτρεψαν να γίνουν κανονικά οι προπονήσεις, το τελείως διαφορετικό πρόσωπο του αντιπάλου σε σχέση με το παιχνίδι στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αν ψάξει κανείς δικαιολογίες, θα βρει. Σκοπός, όμως, είναι να μάθει από αυτή τη εμφάνιση και να μην την επαναλάβει, γιατί δεν γίνονται κάθε μέρα αυτά, δεν μπορεί να κερδίζει έτσι.

Δεν ήταν τόσο η άσχημη απόδοση, το προβλέψιμο παιχνίδι, η κάτω του μετρίου απόδοση των περισσοτέρων παικτών του. Θεωρώ ότι εκτός από το αυτονόητο, τον φόβο του αρνητικού αποτελέσματος, δηλαδή, αυτό που πείραξε περισσότερο και ήταν η βασική αιτία για τις αποδοκιμασίες, ήταν η εικόνα στις προσωπικές μονομαχίες.

Βλέποντας κανείς το παιχνίδι , στη μεγαλύτερη διάρκεια του, τουλάχιστον, αποκόμιζε το συμπέρασμα ότι οι παίκτες του Άρη δεν πήγαιναν πρώτοι στη μπάλα. Αυτό ήταν το παράπονο του κόσμου. Ο μοναδικός που ξεχώρισε στο συγκεκριμένο κομμάτι ήταν ο Βέλεθ, ίσως και λόγω του τρόπου παιχνιδιού του.

Δεν είναι κακό να γίνεται κριτική, γιατί και οι αποδοκιμασίες του κόσμου είναι ένα είδος κριτικής. Θα πρέπει να πάρουν το μήνυμα στον Άρη και να το μεταφράσουν σωστά, καθώς η ομάδα βρίσκεται εντός της διεκδίκησης του μίνιμουμ αποδεκτού στόχου της. Και όλοι όσοι έχουν την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος να φροντίσουν, ώστε να μη ξαναπαρουσιάσει η ομάδα αυτή την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Με τις μεταγραφικές προσθήκες και με τις επιστροφές των παικτών που ήταν τιμωρημένοι ή τραυματίες, ο Άρης θα παρουσιάσει ένα βελτιωμένο πρόσωπο στη συνέχεια. Αυτό κάνει ακόμα πιο σημαντικό το γεγονός ότι έμεινε «ζωντανός» στο σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ