Ραντεβού στα τυφλά αλλά με ενισχύσεις!

Ραντεβού στα τυφλά αλλά με ενισχύσεις!

Μπορεί για τον Ολυμπιακό κάθε ματς να κρύβει και μία… ισονομία, ωστόσο ο Μαρτίνς έχει τον τρόπο του και τώρα διαθέτει και περισσότερες επιλογές…

Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι οι «παλιοί» στο Ρέντη θα αποτελέσουν το «στήριγμα» του Μαρτίνς στη συνέχεια της διαδρομής, κι ας συναντήθηκαν για να φτιάξουν ομάδα μόλις το περασμένο καλοκαίρι. Από τη στιγμή όμως που τα παιχνίδια είναι πολλά και διαδοχικά θα βρεθεί και ο χρόνος για τους «νέους», ώστε να πάρουν τη δική τους ευκαιρία.

Ο Γιώργος Μασούρας έχει μπει ήδη στην ενδεκάδα και φαίνεται ότι από τις προπονήσεις έχει κερδίσει τον προπονητή, συνεπώς αυτό που του απομένει είναι να κερδίσει και το κοινό του Ολυμπιακού, καθώς ο συγκεκριμένος «συνδυασμός» σε μία ομάδα με τις απαιτήσεις των ερυθρόλευκων κρίνεται απαραίτητος…

Ο Φράνκο Σολδάνο ερχόμενος από την Αργεντινή ήταν λογικό ότι θα χρειαζόταν περισσότερο χρόνο. Δεν άλλαξε μόνον ομάδα, θα αλλάξει ακόμη και τις καθημερινές του συνήθεις για αυτό και ο Μαρτίνς του δίνει τη δυνατότητα να φτάσει στην πλήρη προσαρμογή ή τουλάχιστον σε έναν πιο ικανοποιητικό βαθμό.

Στην αποστολή για τον αποψινό αγώνα με την Λάρισα στο Καραϊσκάκη μπήκε για πρώτη φορά ο Ζιλ Ντίας, ο οποίος είναι πιο έτοιμος, από αγωνιστικής πλευράς, ενώ ως Πορτογάλος έχει συναντήσει πιο γνώριμο περιβάλλον στο Ρέντη και αυτό που απομένει είναι να τον δούμε και στην πράξη.

Οι ενισχύσεις στην επίθεση κρίθηκαν απαραίτητες από τον προπονητή, από τη στιγμή που για ένα διάστημα αναζητούσε τις λύσεις για το γκολ, άσχετα αν φαίνεται ότι τις βρήκε δουλεύοντας με βάση τον Κώστα Φορτούνη. Γύρισε και ο Λάζαρος, ο οποίος έκανε έντονη την παρουσία του στα τελευταία παιχνίδια, ανέβηκε και ο Ποντένσε, που από την αρχή μας έκανε καλή εντύπωση, ωστόσο ο Μαρτίνς θα μπορέσει να πάει στο απαραίτητο rotation για τις θέσεις που απαιτείται και ταχύτητα, και δημιουργία και εκτέλεση και κάλυψη του αντίστοιχου μπακ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε τροχιά ανόδου, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και κρατάει τη διαφορά αμείωτη, έστω και στους οκτώ βαθμούς. Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν χάνει με… τίποτα, η απόσταση δεν έχει αλλάξει επειδή οι ερυθρόλευκοι όχι μόνο δεν παρατάνε τα όπλα, αλλά συνεχίζουν την κούρσα αν και παίζουν σε κάθε ματς με την πλάτη στον τοίχο, αφού κάθε αγώνας είναι για αυτούς και ένα ραντεβού στα… τυφλά!

Και όχι μόνον για τη… διαφορετικότητα των αντιπάλων, αλλά κυρίως για τους διαιτητές που συναντούν κάθε φορά στο γήπεδο. Ο ορισμός του Κομίνη για την αποψινή αναμέτρηση είναι σαν να αγοράζεις λαχείο χωρίς να έχει… αριθμούς. Ο συγκεκριμένος ρέφερι είχε… τελειώσει κατά τον Λούμπος Μίχελ «επί τόπου» στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, αλλά για να διατηρηθεί από το «σύστημα» στους πίνακες προφανώς και θα υπήρχε κάποιος λόγος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ