Μαρινάκης: Επιλέγοντας τον δύσκολο δρόμο…

Μαρινάκης: Επιλέγοντας τον δύσκολο δρόμο…

Θα μπορούσε να ακολουθήσει την τακτική των υπολοίπων. Να δείξει στην άλλη πλευρά, να «χρεώσει» όλο τον κόσμο για το χαμένο πρωτάθλημα. Ο Μαρινάκης διάλεξε τον δύσκολο δρόμο ξανά…

Καταιγιστικός ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην συνέντευξη του στον Alpha. Χωρίς μισόλογα. Ντόμπρα, σταράτα, μάγκικα και Πειραιώτικα. Τραβώντας τον δικό του μοναχικό τρόπο. Πόσοι άλλωστε δεν «έσκυψαν το κεφάλι» στους νέους αφεντάδες του τόπου; Σε αυτούς που θέλουν να τα ελέγχουν όλα; Σε αυτούς που δεν δίστασαν (και δεν διστάζουν) να «χτυπούν κάτω από τη μέση» για να… παραδειγματίσουν;

Το είπε ξεκάθαρα. «Δεν σκύβω το κεφάλι, εγώ είμαι από τον Πειραιά, δεν φοβάμαι». Νόμιζαν πως θα ήταν εύκολος στόχος. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε πως δεν έχει τίποτα να κρύψει. Ούτε έχει λόγο να κρυφτεί.

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές, με την Κυβέρνηση και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να… δικάζει κάθε μέρα τον Μαρινάκη, ο ηγέτης του Ολυμπιακού έδωσε τις κατάλληλες απαντήσεις.
Προς όλους όσους, ευκαιριακά, επιλέγουν να τον «χτυπάνε».

Απαντήσεις για όλους και για όλα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη που δεν δίστασε να μιλήσει με σκληρή γλώσσα για όσους τον πολεμούν.

Επιλέγοντας πάντα τον δύσκολο δρόμο, όπως αυτόν που επέλεξε μιλώντας για το ποδόσφαιρο και την μεγαλύτερη του αγάπη όπως δήλωσε, τον Ολυμπιακό.

Τι έκαναν τόσα και τόσα χρόνια οι αντίπαλοί του που έβλεπαν την πλάτη των Πειραιωτών; Πέταγαν «λάσπη», έριχναν την ευθύνη στους άλλους, ποτέ δεν επεδίωξαν να κάνουν αυτοκριτική.

Στήριξαν τα πάντα, με «αιχμή του δόρατος» την προπαγάνδα τους, στον «κακό» Ολυμπιακό προσπαθώντας να αφήσουν στην άκρη, εντέχνως, τις ευθύνες τους.

Ο Μαρινάκης, παρότι ζήσαμε μια ακόμη χρονιά «σκληρής εξυγίανσης» δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από τους αντιπάλους του.

Δεν έγινε… Ιβάν, δεν έγινε… Μελισσανίδης ή Αλαφούζος. Η πάλαι ποτέ «τρόικα» που ότι και να συνέβαινε στις ομάδες τους έφταιγε πάντα και μόνο ο Ολυμπιακός.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού μίλησε ξεκάθαρα για τη χρονιά που τελείωσε δείχνοντας την ικανοποίηση του για την δουλειά που έγινε, το ποδόσφαιρο που παίχτηκε, παρά την απώλεια του πρωταθλήματος.

«Κάποιες φορές κοιμάται ο Θεός» είπε ο Μαρινάκης σχολιάζοντας το ματς στο Καραϊσκάκη με τον ΠΑΟΚ. «Ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη ομάδα αλλά δεν πήρε το πρωτάθλημα. Συμβαίνουν αυτά» συμπλήρωσε και αρκέστηκε για το μεγάλο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου απλά στο ότι «δεν είχαμε την ίδια αντιμετώπιση από τους διαιτητές όπως ο ΠΑΟΚ».

Ενώ θα μπορούσε να πει τόσα πολλά. Επέλεξε τον δύσκολο δρόμο. «Όταν έχεις μάθει να κερδίζεις, πρέπει να έχεις μάθει να τους κερδίζεις όλους, είτε λέγονται διαιτητές είτε παράγοντες» ήταν η ατάκα που ξεχώρισε.

Η ατάκα που κάνει την διαφορά, του ηγέτη του Ολυμπιακού με όλους τους υπόλοιπους. Του ηγέτη που βγαίνει μπροστά στα δύσκολα, που δεν φοβάται να πει πως πρέπει να τους κερδίζει όλους, ακόμη και την τύχη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ