Ολυμπιακός: Σαρώνει τα πάντα και παντού!

Ολυμπιακός: Σαρώνει τα πάντα και παντού!

Ό,τι καλύτερο για τον Ολυμπιακό! Ό,τι ζητάει ο Μαρτίνς! Έτοιμοι και έμπειροι παίκτες, νέοι και ταλαντούχοι όπως ο Μάρκοβιτς που αποτελεί την 11η καλοκαιρινή προσθήκη. Ο Μαρινάκης συνεχίζει να απαντά με έργα. Παντού…

7 Ιουλίου του σωτήριου έτους 2019. Ημέρα εκλογών. Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε τι έχει αποφασίσει ο ελληνικός λαός για την επόμενη Κυβέρνηση. Αν ο Αλέξης θα μας χαιρετίσει και πόσο μεγάλος θα είναι ο… χαιρετισμός. Αν η πιο εχθρική Κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο Ολυμπιακός θα αποτελέσει παρελθόν. Η Κυβέρνηση που φρόντισε να «αλώσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο για χάρη των φίλων της.

Μην λέμε τα ίδια, γνωστά πλέον σε όλους είναι. Τι ακριβώς συνέβη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την περιβόητη «εξυγίανση». Τι σκάνδαλα ζήσαμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο όχι απλά με την ανοχή αλλά ουσιαστικά με την συμβολή της Κυβέρνησης Τσίπρα.

Που έβαλε και την υπογραφή του στο τελευταίο σκάνδαλο που επιχειρήθηκε ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, με τα συμβόλαια-δώρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με δημόσιο χρήμα από την ΕΡΤ. Τι θα γίνει και σε αυτό το θέμα βεβαίως το ξέρουμε σύντομα.

Αλλά, για άλλη μια φορά, ξέφυγα. Το θέμα δεν είναι οι εκλογές που αποφασίζει ο ελληνικός λαός για την επόμενη μέρα.

Το θέμα είναι ο Ολυμπιακός και το απίστευτο σάρωμα που κάνει στις μεταγραφές. 7 Ιουλίου και οι Πειραιώτες έχουν κλείσει σχεδόν όλα τα μέτωπα τους! Με σπουδαίες μεταγραφές για όλες τις θέσεις κλειδιά.

Με τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό της Παρτιζάν, Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς, να έρχεται το απόγευμα στην Αθήνα για να αποτελέσει την 11η καλοκαιρινή προσθήκη του Ολυμπιακού! Τα πάντα άλλωστε είναι φιξαρισμένα για τον Μάρκοβιτς που θεωρείται το νέο big thing της Σερβίας. Μια ακόμη μεγάλη επένδυση από τον Ολυμπιακό με τον ταλαντούχο Μάρκοβιτς που θα υπογράψει 5ετες συμβόλαιο. Ποδοσφαιριστής που έχει τα προσόντα για να μπει από τώρα στα βαθιά στον Ολυμπιακό! Και να πετύχει!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ότι θέλει, ότι έχει ζητήσει. Έχει τα πάντα στα χέρια του για να δημιουργήσει έναν πανίσχυρο Ολυμπιακό που ακόμη και η… εξυγίανση (που λογικά σε λίγες ώρες χάνει το πιο πολύτιμο μέλος της) δεν θα μπορεί να τον σταματήσει.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποδεικνύει με πράξεις πάντα (και σε αυτό το μέτωπο…) πως κανείς δεν μπορεί να παίζει μαζί του! Το έχει αποδείξει τόσα χρόνια, το αποδεικνύει συνεχώς πως κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να έχει ο Ολυμπιακός τους καλύτερους, την καλύτερη ομάδα για να διεκδικεί την κορυφή, να συνεχίσει να ονειρεύεται.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει μόλις στις 7 Ιουλίου να έχει στη διάθεση του ένα ρόστερ γεμάτο ποιότητα και επιλογές. Ένα ρόστερ που και στόπερ ολκής που ήθελε έχει, τον Σεμέδο, και το «βαρύ» όνομα με ότι αυτό συνεπάγεται διαθέτει, όπως του Βαλμπουενά, και βιρτουόζους όπως ο Σουντανί, και τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κράτησε, τον Φορτούνη, και τον βασικό του τερματοφύλακα αγόρασε, τον Σα, και στράικερ – «φονιά» πήρε, τον Ελ Αραμπί. Και όλους τους παίκτες από την περσινή ομάδα που ήθελε έχει, με τον κορμό να είναι ίδιος και απαράλλακτος!

Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ένας προπονητής από την διοίκηση του; Τι άλλο θα μπορούσε να περιμένουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού από την διοίκηση; Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που δείχνουν την πίστη τους και την ικανοποίησή τους για την δουλειά που γίνεται γεμίζοντας από τώρα τον «ναό»! Αγγίζουν τους 19.500 οι κάτοχοι των διαρκείας και είναι δεδομένο πως θα εξαντληθούν τα εισιτήρια!

Οι προσδοκίες για τον νέο Ολυμπιακό είναι τεράστιες. Για μια σπουδαία ομάδα που δημιουργείται. Με λύσεις παντού. Με προσθήκες που θα γίνουν και στη συνέχεια, στη θέση του «8αριου» αλλά και για τα γκολπόστ.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην ξέρει πλέον ποιον να πρώτο-διαλέξει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ