Η ατάκα της Μπαρμπαρίγου που… άφησε «κάγκελο» τη Μαλέσκου – Δεν ήξερε τι να απαντήσει

Η ατάκα της Μπαρμπαρίγου που… άφησε «κάγκελο» τη Μαλέσκου – Δεν ήξερε τι να απαντήσει

Δείτε τι της είπε...

Με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που επιμελήθηκε το μενού για το γεύμα που δόθηκε στο εστιατόριό της στο Κολωνάκι στους εκλεκτούς καλεσμένους της επίδειξη του Dior στο Καλλιμάρμαρο μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου στον «αέρα» της εκπομπής Love It.

Η γνωστή μαγείρισσα αναφέρθηκε στο μενού πολλών πιάτων που ετοίμασε για τους καλεσμένους και αποκάλυψε πως άρεσαν πολλές από τις γεύσεις της. Η ίδια ανέφερε πως όρος της συμφωνίας ήταν να μην αποκαλυφθεί κάτι για τη συγκεκριμένη συνεργασία, τις ημέρες που θα βρίσκονταν στην Ελλάδα οι άνθρωποι που διοργάνωσαν την επίδειξη μόδας.

«Κάγκελο» η Μαλέσκου
Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της συνέντευξης της μαγείρισσας του ΣΚΑΙ, που έχει και τη δική της εκπομπής στο κανάλι, ήρθε προς το τέλος.

Συγκεκριμένα, πριν να ολοκληρωθεί η συνομιλία τους, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Σας περιμένω όλους μαζί Ιωάννα με την παρέα σας να έρθετε εδώ. Να δώσετε τα φιλιά μου στον αγαπημένο μου, τον Βασίλη Γρηγορόπουλο, γιατί είναι πίσω από τις κάμερες».

Η ατάκα αυτή της Αργυρώς, λίγες μέρες αφότου αποκαλύφθηκε πως ο Βασίλης Γρηγορόπουλος αλλά και η αρχισυντάκτριά της εκπομπής Love It, Δήμητρα Παλούδη αποχώρησαν πρόωρα, πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν έφερε σε αμηχανία την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Θα τα δώσουμε. Μας ακούει…» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε όσα είπε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ