GNTM – Πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας ποζάρει topless (pics)

GNTM – Πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας ποζάρει topless (pics)

Το μοντέλο έχει ιδανικές αναλογίες που ξετρελαίνουν κόσμο και αναστατώνουν κάθε άνδρα.

Το GNTM αναδεικνύει πολλά μοντέλα και καλλονές που μαγνητίζουν και εντυπωσιάζουν σε κάθε τους εμφάνισή. Ειδικά, όταν ποζάρουν με ελάχιστα ρούχα ή εσώρουχα και μαγιό στο φακό με λάγνο ύφος και σε προκλτικές στάσεις.

Μια από τις πιο όμορφες παρουσίες του ριάλιτι μόδας αποφάσισε να βγάλει το εσώρουχό της και να ποζάρει topless καταφέρνοντας να διεγείρει τις αισθήσεις και να γεμίσει με «καρδούλες» και κολακευτικά σχόλια το Instagram της.

Ο λόγος για την Εβελίνα Σκίτσκο που ανέβασε φωτογραφία χωρίς σουτιέν, την ώρα που απολάμβανε ένα άκρως καλοκαιρινό φρούτο, το καρπούζι.

Η Εβελίνα συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model, έχοντας φτάσει μέχρι τον τελικό, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, πίσω από τη νικήτρια, Ειρήνη Καζαριάν.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε πως τα μπραζίλ μαγιό της αφήνουν ακάλυπτα τα πανέμορφα οπίσθιά της.

Η Εβελίνα Σκίτσκο μπορεί να μην κατάφερε να λάβει την πρώτη θέση, ωστόσο προχώρησε σε σημαντικές συνεργασίες, με τους followers της να αυξάνονται κατακόρυφα και σήμερα να φτάνουν τις 115 χιλιάδες.

Η πρώην παίκτρια του GNTM έχει προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της, ενώ αρκετά συχνά αναρτά αισθησιακές φωτογραφίες με μπικίνι.

Πηγή: pagenews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ