Αποκάλυψη για τον χωρισμό Κατσούλη-Καραβάτου – Ο ρόλος του ψυχολόγου

Αποκάλυψη για τον χωρισμό Κατσούλη-Καραβάτου – Ο ρόλος του ψυχολόγου

Όσα γινόντουσαν και δεν μας πέρασαν ποτέ από το μυαλό...

Έπειτα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου και επτά χρόνια τηλεοπτικής συνεργασίας, έγιναν και εκείνοι «θύματα» της άγραφης παράδοσης, που θέλει τα ζευγάρια που συνεργάζονται μπροστά από τις κάμερες να χωρίζουν. Για πολλούς το διαζύγιό τους ήταν μια αναμενόμενη απόφαση, ενώ για άλλους μεγάλη έκπληξη.

Από την Αρετή Σιδέρη

Πέρασαν έξι χρόνια από τη στιγμή της πρώτης τους γνωριμίας το 2005 σε μια εορταστική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA, μέχρι τη στιγμή που θα ανέβαιναν το καλοκαίρι του 2011 τα σκαλιά του δημαρχείου Φιλοθέης για να κάνουν τον πολιτικό τους γάμο. Μεσολάβησαν δύο χωρισμοί από τους τότε συντρόφους τους και μια άγνωστη σε πολλούς τηλεοπτική τους συνεύρεση στην εκπομπή «Στην Υγεία μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου, όπου εκεί άναψε η σπίθα του έρωτά τους μέχρι να γίνουν και επίσημα ζευγάρι το 2009.

«Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε στον Κρατερό, όταν αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο, πριν ακόμη αποφασίσουμε να βγούμε ραντεβού, ήταν ότι γελούσε πραγματικά με την καρδιά του με κάθε ανέκδοτο που του έλεγα. Κι όπως όλοι ξέρετε, τα ανέκδοτα δεν είναι το δυνατό μου σημείο», δήλωνε χρόνια αργότερα η Κατερίνα. Με τον Κρατερό να συμπληρώνει: «Στην περίπτωση της Κατερίνας το κατάλαβα με τη μία ότι ήταν το άλλο μου μισό. Από τη μέρα που τη γνώρισα μέχρι που βρεθήκαμε μεσολάβησαν πολλά χρόνια και ένιωσα ότι με αυτόν τον άνθρωπο μπορώ και θέλω να κάνω οικογένεια. Αυτό είναι όλο. Είμαι ευγνώμων γιατί υπήρξα ερωτευμένος, αγαπήθηκα και αγάπησα, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο».

Ότι οδήγησε στον χωρισμό Κατσούλη και Καραβάτου

Από εκείνη την εποχή μέχρι σήμερα όλοι μιλούσαμε για έναν σπάνιο καρμικό δεσμό και ένα παντρεμένο ζευγάρι που παρά τις φουρτούνες που αντιμετώπισε στην κοινή του ζωή, άντεχε πολύ ερωτευμένο στο «μαζί». Όλα άλλαξαν όμως τον φετινό Αύγουστο. Ίσως και λίγο νωρίτερα.

Η απόφαση και το διαζύγιο Καραβάτου – Κατσούλη πριν από το καλοκαίρι

Οι άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά υποστηρίζουν πως η λύση του γάμου τους σίγουρα δεν έγινε «ελαφρά τη καρδία». Η Αέλια και ο Αρίωνας, τα δύο τους αγγελούδια, στα οποία και οι δύο έχουν μεγάλη αδυναμία και ο τρόπος που θα αντιμετώπιζαν τα παιδιά αυτό το ενδεχόμενο τους έκανε εξαρχής διστακτικούς. Παρόλα αυτά, ήταν κοινό μυστικό στους καλά γνωρίζοντες πως τα δύο τελευταία χρόνια την Κατερίνα και τον Κρατερό δεν τους συνέδεε τίποτε άλλο από τη γονεϊκή τους ιδιότητα. Πριν από την περσινή καραντίνα, παρόλο που σπάνια λόγω υποχρεώσεων είχαν ελεύθερο χρόνο για εξόδους, εθεάθησαν να διασκεδάζουν αρκετά συχνά με ξεχωριστές παρέες φίλων τους.

Η Κατερίνα με την κουμπάρα της, Έλενα Χριστοπούλου, αλλά και τον σκηνοθέτη της και εξ απορρήτων της, Δημήτρη Σταματόπουλο, και ο Κρατερός με φίλους και συνεργάτες του. Να κάνουν ξεχωριστές διακοπές με τα παιδιά τους, ακόμη και τα καλοκαίρια που κανείς από τους δύο δεν είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Δημιουργήθηκαν υποψίες όπως πάντα συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. «Από το περσινό καλοκαίρι είχαν φτάσει σε αδιέξοδο και κατάλαβαν πως και οι δυο πια δεν τηρούσαν τις προϋποθέσεις που θα καθιστούσαν τον γάμο τους υγιή και ευτυχισμένο.

Η κατάσταση της καραντίνας, το συμβόλαιο με το Star και η εκπομπή τους, αλλά και η εύθραυστη ηλικία των παιδιών τους, δεν τους είχαν κάνει ακόμη τολμηρούς στο να κοινοποιήσουν σε κανέναν το πώς νιώθουν και τι σκόπευαν να κάνουν στο μέλλον», θα πεί στενός τους φίλος. Οι συνεργάτες τους φέτος στη «Φωλιά των Κου Κου» δεν βίωσαν εντάσεις και καβγάδες μεταξύ τους, καταλάβαιναν ωστόσο πως είχε χαθεί κάθε τρυφερότητα και διακριτικά αντιμετώπιζαν την όλη κατάσταση.

Κατερίνα Καραβάτου Κρατερός Κατσούλης διαζύγιο

Η διπλή μετακόμιση

Πριν από το Πάσχα ο Κρατερός μίλησε με τα στελέχη του Star, με τα οποία διατηρούσε άψογες σχέσεις για την απόφαση να αποχωρήσει από το πρωινό, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη». Αυτό όμως που δεν γνώριζαν τότε ούτε και οι επικεφαλής του καναλιού, ήταν πως με την Κατερίνα είχαν συμφωνήσει πως χωρίζουν πια επαγγελματικά αλλά και προσωπικά. Όταν όμως υπήρξε η διάλυση της δικής της συνεργασίας με το κανάλι, αποφάσισαν από κοινού πως η ανακοίνωση της λήξης του γάμου τους έπρεπε να μετατεθεί για αργότερα.

Τα δάκρυα της Κατερίνας, όταν ο Κρατερός ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ότι αποχωρεί, ίσως έκρυβαν εκείνη την εποχή περισσότερα συναισθήματα από όσα μπορούσαμε τότε να καταλάβουμε, με τον Κρατερό ψύχραιμο, αλλά βαθύτατα συγκινημένο. «Δημιουργήσαμε τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχουν από μέρους μου τρομερή αμηχανία και φόβος για το άγνωστο», είχε πει χαρακτηριστικά. Τον τελευταίο χρόνο ο Κρατερός παρέμεινε στο σπίτι που διατηρεί η οικογένεια στο Χαλάνδρι, βάζοντας μαζί με την πρώην σύζυγό του σε απόλυτη προτεραιότητα την όσο το δυνατόν πιο ήρεμη μετάβαση των παιδιών τους στη νέα πραγματικότητα. Και σπανιότερα διέμενε στο διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση που μένει και ο πατέρας του.

Η μετακόμιση είναι ωστόσο ένα πιθανό ενδεχόμενο για τον προσεχή χειμώνα. Φυσικά, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, συμβουλεύτηκαν μέχρι και ειδικό παιδοψυχολόγο για τα σταδιακά βήματα που θα ακολουθούσαν στη συμπεριφορά τους και στον τρόπο που θα αντιμετώπιζαν τις όποιες αντιδράσεις των παιδιών τους. Από τους πρώτους που ενημερώθηκαν για την απόφαση να προχωρήσουν στο διαζύγιό τους ήταν ο έμπιστος δικηγόρος τους, Αλέξανδρος Μίντζιας.

Ακόμη και η διευθέτηση των κοινών περιουσιακών τους στοιχείων έγινε χωρίς να υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ τους. Στην συνέχεια ενημέρωσαν τους γονείς τους, αλλά και τους πιο έμπιστους φίλους τους. Σίγουρα η κατάσταση που βιώνουν είναι πρωτόγνωρη και για τους δύο. Ένας δυνατός έρωτας που μετρά εδώ και 12 χρόνια από την πρώτη ημέρα που έγιναν ζευγάρι δεν μπορούν να διαγραφούν. Κρατούν μια αγάπη και έναν σεβασμό ο ένας για τον άλλον και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να ξεπεράσουν την τωρινή αμήχανη και δύσκολη συναισθηματικά στιγμή τους όσο γίνεται πιο ανώδυνα.

Οι ξεχωριστές τους διακοπές τα τελευταία 2 χρόνια

Το καλοκαίρι του 2019 για πρώτη φορά ο Κρατερός θα εμφανιστεί στις διακοπές του στα Κουφονήσια, όπου σταθερά πηγαίνει τα τελευταία χρόνια χωρίς την Κατερίνα, αλλά μόνο με τα παιδιά του. Αντίστοιχα πέρυσι η Κατερίνα για πρώτη φορά εμφανίστηκε με τα παιδιά της στην Άνδρο και χωρίς μάλιστα ο Κρατερός να έχει εκείνη την εποχή επαγγελματικές υποχρεώσεις με το θέατρο, που θα καθιστούσαν δικαιολογημένη την απουσία του. Φέτος ωστόσο, λόγω και των γυρισμάτων της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», η Κατερίνα προτίμησε ξανά να είναι μαζί με τα παιδιά της αρχικά στην Άνδρο και στη συνέχεια στα Χανιά.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ