Δήμητρα Αλεξανδράκη – Η εντελώς γυμνή φωτογράφηση που τρέλανε κόσμο

Δήμητρα Αλεξανδράκη – Η εντελώς γυμνή φωτογράφηση που τρέλανε κόσμο

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η μελαχρινή καλλονή συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι μόδας.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μαζί με την Ιωάννα Τούνη, είναι δύο από τις πιο όμορφες και αισθησιακές celebrities από την ελληνική σόουμπιζ που κάνουν τους άλλους να… παραμιλάνε χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσουν για κάτι.

Η μελαχρινή καλλονή συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι μόδας. Και εκεί την περίμενε σκληρή δουλειά με επαγγελματικό training, κοπιαστικές δοκιμασίες και αυστηρή αξιολόγηση από μια ομάδα ειδικών από τον χώρο της μόδας. Σε αυτούς ανήκε ο τελευταίος λόγος. Αυτοί αποφάσιζαν ποια αποχωρούσε κάθε εβδομάδα και ποια θα γινόταν τελικά το επόμενο top model της Ελλάδας.

Και μπορεί η όμορφη Δήμητρα να μην κέρδισε τον τίτλο αλλά κέρδισε τις καρδιές ανδρών και γυναικών με την αυθεντικότητά της καθώς και με την εντυπωσιακή της παρουσία. Και στο παρελθόν η πρώην παίκτρια του Next Top Model που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1, έκανε ακόμα περισσότερες τολμηρές φωτογραφίσεις.

Η στιγμή της αποχώρησης της Δήμητρας Αλεξανδράκη από το Next Top Model του ΑΝΤ1:

Η πιο πρόσφατή της ήταν το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα, τον Ιούλιο του 2020, όταν μετά από πολύ καιρό η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποφάσισε ξανά να φωτογραφηθεί χωρίς ρούχα, κάνοντας ένα καλοκαιρινό… δώρο στους χιλιάδες ακόλουθούς της στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του Next Top Model και άλλων ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης πόζαρε για δύο φωτογραφίες που θύμισαν τον παλιό αγαπημένο της εαυτό στα ανδρικά περιοδικά. Φορώντας μόνο ένα καπέλο και κοσμήματα, η Δήμητρα απέδειξε γιατί θεωρείται ακόμα ένα από το πιο όμορφα σώματα στον χώρο της μόδας και μια από τις πιο επιθυμητές γυναίκες της ελληνικής βιομηχανίας του θεάματος.

Με τη στάση του σώματός της επίσης, φρόντισε να κρύψει τα επίμαχα σημεία, αφήνοντας τη φαντασία να αναλάβει με το αποτέλεσμα να είναι εκρηκτικό. Να αναφέρουμε ακόμα, πως έχει πάρει μέρος σε πασαρέλες, φωτογραφίσεις μόδας, video clips ενώ έχει κάνει τηλεοπτικά guests και αρκετά εξώφυλλα. Άλλωστε, διατηρεί εδώ και λίγα χρόνια το δικό της κανάλι στο YouTube με συμβουλές ομορφιάς.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε και συζητήθηκαν πολύ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ