Μυρτώ Αλικάκη – Τι είπε για την κοκαΐνη και όσα ακούγονται

Μυρτώ Αλικάκη – Τι είπε για την κοκαΐνη και όσα ακούγονται

Η Μυρτώ Αλικάκη αποκάλυψε ότι την έχει ενοχλήσει που στο παρελθόν έχουν πει ότι είναι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχει ανορεξία.

Το πρωί της Πέμπτης (9/9), η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και μίλησε για το κύμα καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου, αλλά και σε όσα της έχουν χρεώσει κατά καιρούς. «Πολλές φορές ακούμε κάτι ή βλέπουμε κάτι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι γι’ αυτό το κάτι μπορούμε να ξέρουμε που μπορεί να φτάσει ή τι μπορεί να είναι. Φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου, επειδή και για σένα θα έχουν ακουστεί κάποια πράγματα όπως και για μένα, τα οποία ήταν εντελώς ανυπόστατα» ανέφερε, αρχικά, η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Δύο πράγματα έχω ακούσει βασικά για μένα… Ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω ανορεξία, επειδή είμαι αδύνατη. Δεν έχει σημασία αν πάντα ήμουν αδύνατη, ακόμη κι αν αδυνάτισα κάποια στιγμή, τίποτα από τα δύο δεν έχουν σχέση με τη ζωή μου. Αλλά όταν λέω καμία σχέση, εννοώ καμία σχέση».

Αναφορικά με τα social media, η Μυρτώ Αλικάκη δήλωσε: «Στα κοινωνικά δίκτυα νιώθω πως είναι μάστιγα το γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί ξαφνικά η αίσθηση ότι έχουμε μια απίστευτη δήλωση, επειδή μπορούμε να μπούμε στο ίντερνετ και να κάνουμε ένα σχόλιο από τον καναπέ μας».

Πηγή: ethnos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ