«Πουστ@ντρ@, Π@λι@δερφή» – Σοκαριστική επίθεση σε γνωστό Ελληνα ηθοποιό

«Πουστ@ντρ@, Π@λι@δερφή» – Σοκαριστική επίθεση σε γνωστό Ελληνα ηθοποιό

Το απίστευτο περιστατικό με οδηγό ταξί

Άρχισε να φωνάζει πουστ@ντρ@. Π@λι@δερφή». Ένα σοκαριστικό περιστατικό κατήγγειλε ο ηθοποιός Μίνως Θεοχάρης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής που θα παρουσιάζει με την Νάντια Μπουλέ μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε μια διαφωνία που είχε με οδηγό ταξί, με αποτέλεσμα να οδηγήσει σε βρισιές και απειλές προς το πρόσωπο του, ακόμη και όταν βγήκε από το αυτοκίνητο. Επίσης, μια νέα συγκλονιστική καταγγελία για βία και σεξουαλική παρενόχληση στον ελληνικό αθλητισμό είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από το άθλημα της ενόργανης γυμναστικής.

Η καταγγελία από τον Μίνω Θεοχάρη

«Χθες το μεσημεράκι πήρα ένα ταξί να πάω για να παραλάβω ένα δέμα. Στη διαδρομή διαφώνησα έντονα με τον ταξιτζή. Του εξηγούσα από που να πάμε και εκείνος επέμενε να πηγαίνει από τη διαδρομή που έλεγε η εφαρμογή. Κάποια στιγμή πάνω στα νεύρα μου, με την ένταση του καυγά. του είπα “Σταματήστε να κατέβω. Είπαμε. Μην είμαστε και καθυστερημένοι” λάθος μου – το γνωρίζω.

Εκείνος τράβηξε χειρόφρενο και άρχισε να φωνάζει εκκωφαντικά και να με απειλεί: “Δε θα με πεις και καθυστερημένο. Μην έρθω πίσω και σε πλακώσω στο ξύλο. Πουστ@ντρ@. Π@λι@δερφή”. Τα ακριβή λόγια παραθέτω. Έμοιαζε να τα εννοεί πραγματικά. Τρόμαξα. Βγήκα από το ταξί. Συνέχισα να τρέχω. Συνέχισε να με βρίζει τυχαία και να με απειλεί.

Τόσο και εμείς οφείλουμε να βγαίνουμε στους δρόμους μέρα μεσημέρι και να γιορτάζουμε τα δικαιώματά μας, την ισότητα, την ελευθερία. Και όποιος διαφωνεί με τις παρελάσεις μάλλον δεν έχει μια ιστορία να διηγηθεί σαν την παραπάνω. Και γνωρίζουμε όλοι ότι αυτές οι ιστορίες είναι η καθημερινότητά μας. Έχουμε να πούμε και άλλες πολλές και σίγουρα δυστυχώς υπάρχουν πολύ πιο τραγικές από αυτή» αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Πηγή:Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ