«The Bachelor» – Το πρόστυχο πλάνο στα απόκρυφα παίκτριας… που προκάλεσε πανικό (pic)

«The Bachelor» – Το πρόστυχο πλάνο στα απόκρυφα παίκτριας… που προκάλεσε πανικό (pic)

Η εντυπωσιακή 22χρονη χάρισε ένα από τα πιο... σέξι πλάνα των ριάλιτι τα τελευταία χρόνια. Η κοπέλα έχει τρομερά... προσόντα.

Μετά το δυναμικό ξεκίνημα, το Bachelor 2 βλέπει πως το τηλεοπτικό κοινό δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις σειρές και από την παραγωγή του Alpha δεν έχουν σκοπό να αφήσουν στην τύχη του ένα ριάλιτι για το οποίο ξοδεύτηκαν φέτος περισσότερα χρήματα από πέρσι, ελέω του Αλέξη Παππά που λέγεται ότι πήρε 100.000 ευρώ για να το κάνει.

Οι παίκτριες, με ελάχιστες εξαιρέσεις, δε γεμίζουν το μάτι, αλλά υπάρχουν 2-3 που κάνουν τη διαφορά. Οι δύο Αθηνές για παράδειγμα είναι αυτές που ξεχωρίζουν. Τέτοια δεν είναι η Ιωάννα η mixologist από την Κεφαλλονιά, αν και η σκηνοθεσία έχει διαφορετική άποψη. Τουλάχιστον αυτό διακρίνεται από τα κοντινά πλάνα που της χάρισαν τη στιγμή που βουτούσε στο νερό, με την κάμερα να εστιάζει στις καμπύλες της.

Στην «συστατική επιστολή» της για το Bachelor, η 22χρονη Ιωάννα έχει πει ότι στο παρελθόν έχει ταλαιπωρηθεί με τις σχέσεις της και θέλει να κάνει restart με τον Bachelor, δηλαδή τον Αλέξη Παππά.

Το πρώτο πράγμα που κοιτάζει σε έναν άντρα είναι το χαμόγελο του και πιστεύει ότι ο Αλέξης Παππάς θα την ξεχωρίσει για το χιούμορ της και τον αυθορμητισμό της

Θεωρεί ότι στον έρωτα όλα είναι θέμα χημείας, όμως αυτό δεν την τρομάζει γιατί είναι Mixologist, κρατάει στα χέρια της το shaker της αγάπης.

Οι ακόλουθες λήψεις συνιστούν σίγουρα ένα τηλεοπτικό shaker, για την αγάπη όμως αμφιβάλλουμε.

Πηγή: media-insider.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ