Φλορίντα Πετρουτσέλι – Οι τελευταίες βουτιές στο Πόρτο Χέλι και το απίθανο κορμί της

Φλορίντα Πετρουτσέλι – Οι τελευταίες βουτιές στο Πόρτο Χέλι και το απίθανο κορμί της

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Φλορίντα Πετρουτσέλι επέστρεψε μέσα από τη νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega

Με τον δυναμισμό της και την εμπειρία της η παρουσιάστρια δίνει τον δικό της παλμό στην εκπομπή που ήδη σημειώνει τεραστία επιτυχία.

Το καλοκαίρι η Φλορίντα το πέρασε με την οικογένειά της στο Πόρτο Χέλι, εκεί οπού πριν από μερικές ημέρες βάφτισε τον γιο της.

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής Mega Καλημέρα, η όμορφη Φλορίντα βρέθηκε για τις καλοκαιρινές της διακοπές εκεί έχοντας φυσικά και την ευκαιρία να διοργανώσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες της υπέροχης βάφτισης.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει τις βουτιές της με την κόρη της. Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε το υπέροχο και γυμνασμένο κορμί της.

«Γενικά προσπαθώ να προσέχω τη διατροφή μου και να μην τρώω ότι βρω μπροστά μου. Ωστόσο δεν στερούμαι τίποτα, αν θέλω να φάω κάτι θα το φάω και θα προσέξω το βράδυ ή την επόμενη μέρα. Πάντα η μέρα μου ξεκινά με ένα ποτήρι νερό και με ένα στημένο λεμόνι».

Τι πρόγραμμα ακολουθεί όταν θέλει να χάσει κάποια κιλά; «Αυτό συμβαίνει συνήθως μετά τις γιορτές ή έπειτα από κάποιο τριήμερο που ενέδωσα σε γλυκές αμαρτίες. Μετά λοιπόν από αυτά κάνω δύο μέρες αποτοξίνωση τρώγοντας σαλάτες, φρούτα και πίνοντας πολύ νερό. Αφήνω λίγο στην άκρη το άμυλο, δηλαδή ψωμί και μακαρόνια, το κρέας και τα τυριά», έχει πει η ίδια για το πώς διατηρεί την σιλουέτα της.

Πηγή: Gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ