Αυτός είναι ο 30άχρονος νέος σύντροφος της Φαίης Σκορδα- Πολιτικός μηχανικός και…

Αυτός είναι ο 30άχρονος νέος σύντροφος της Φαίης Σκορδα- Πολιτικός μηχανικός και…

Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό της με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Ερωτευμένη ξανά φαίνεται πως είναι η Φαίη Σκορδά, με την παρουσιάστρια να βρίσκει στο πρόσωπο ενός κατά 11 χρόνια νεότερου τον έρωτα, λίγο καιρό αφότου χώρισε με τον Νίκο Ηλιόπουλου,
Ποιος είναι ο νέος έρωτας της Φαίης Σκορδά

Μπορεί πολλοί να θέλουν και να εξυφαίνουν σενάρια για πιθανή επανασύνδεση με τον Γιώργο Λιάγκια, με αφορμή την επιστροφή του στο Πρωινό, σε συνδυασμό με τον χωρισμό της παρουσιάστριας αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ένας 30χρονος άνδρας είναι αυτός που την έκανε να νιώσει ξανά τα βέλη του έρωτα, με τους δυο τους να περνούν όμορφες στιγμές. Την στιγμή, λοιπόν, που η Φαίη Σκορδά ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν η τύχη την βρίσκει πρώτα στα ερωτικά αφού σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Ciao στο πλευρό της έχει έναν καλλονό, Πολιτικό Μηχανικό.

Δυο μήνες παράλληλη σχέση!

Οι δυο τους όσο διάστημα ήταν ζευγάρι δεν ήθελαν να διαφημίζουν την σχέση τους και προτιμούσαν να κρατούν τον έρωτά τους προστατευμένο μακριά από κάμερες και φωτογράφους. Ακόμα κι έτσι όμως τελικά αυτός ο έρωτας δεν έμελλε να κρατήσει παραπάνω αφού πολλά άλυτα προβλήματα τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Η έλλειψη ελεύθερου χρόνου, οι πολύ έντονοι ρυθμοί ζωής και των δυο και η δύσκολη καθημερινότητα υπήρξαν, επίσημα, οι κυριότεροι λόγοι που οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος σε αυτή την σχέση που κανένας από τους δυο δεν ήθελε να δει να «ξεφτίζει» στον χρόνο.

Όμως, πίσω από όλα αυτά, όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, υπάρχει και το παρασκήνιο που λέει ότι τους τελευταίους δυο μήνες κι ενώ το ζευγάρι έκανε προσπάθειες να είναι μαζί και να σώσει τη σχέση του, ο Νίκος Ηλιόπουλος διατηρούσε παράλληλη σχέση με νεαρή δημοσιογράφο.

Κάπου που σημαίνει ότι μάλλον είναι οριστική και αμετάκλητη η κοινή τους απόφαση. Φυσικά, όταν η Φαίη Σκορδά έμαθε για όλα αυτά, όχι απλά «σφράγισε» την απόφασή της για τον χωρισμό αλλά και την απόφασή της να μην έχει πλέον επαφές με τον πρώην σύντροφό της.

Πηγή:youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ