Συντετριμμένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού – «Δύσκολη μέρα! Είμαι φορτισμένη» (vid)

Συντετριμμένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού – «Δύσκολη μέρα! Είμαι φορτισμένη» (vid)

Δεν μπορούσε να μιλήσει στην έναρξη της εκπομπής

Συντετριμμένη εμφανίστηκε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη του Πρωινού την Πέμπτη 23/9. Η παρουσιάστρια συναισθηματικά φορτισμένη μίλησε για το έγκλημα στην Ρόδο, για ακόμη μια γυναικοκτονία που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο.

Η 31χρονη Δώρα δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο δρόμο με το που βγήκε από το αμάξι της από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της. Ο δολοφόνος που αυτοκτόνησε λίγο μετά το έγκλημα του, στο σημείωμα που άφησε πίσω του, έγραψε πως σκότωσε την κοπέλα επειδή χώρισαν και δεν μπορούσε μακριά της.

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν ξεκίνησε την εκπομπή με την εν λόγω συγκλονιστική είδηση. Αποκάλυψε μάλιστα, πως επικοινώνησε με την μητέρα της κοπέλας και είναι ψυχολογικά άσχημα.

Τα λόγια της Σκορδά στον αέρα του Πρωινού για την γυναικοκτονία

«Καλημέρα σε όλους, είναι μια πολύ δύσκολη μέρα σήμερα κι εγώ είμαι αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά γιατί δημοσιογραφικά… μίλησα πριν λίγο με την μητέρα της Ντοράς (της κοπέλας που δολοφονήθηκε στην Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της) και μιλάμε για μια ακόμη γυναικοκτονία. Δεν μπορώ να το κάνω… δηλαδή φτάνει, πόσες ακόμη γυναικοκτονίες; Κάθε μέρα να διαβάζουμε, κάθε μέρα μια μάνα να κλαίει, να περιμένει το παιδί της να το δει νεκρό», είπε φανερά φορτισμένη η παρουσιάστρια.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ