Χαμογέλασε πάλι η Κατερίνα Καραβάτου – Το νέο που της ανακοινώθηκε πριν από λίγο

Χαμογέλασε πάλι η Κατερίνα Καραβάτου – Το νέο που της ανακοινώθηκε πριν από λίγο

Τι συνέβη στην παρουσιάστρια

Πρεμιέρα στο MEGA έκανε χθες Σάββατο 25/9, η Κατερίνα Καραβάτου με την εκπομπή «Τι λες τώρα». Η παρουσιάστρια έχοντας περάσει ένα δύσκολο καλοκαίρι, καθώς ανακοίνωσε με τον Κρατερό Κατσούλη τον οριστικό χωρισμό τους, επέστρεψε στην τηλεόραση πλήρως ανανεωμένη και με το χαμόγελο της στα χείλη.

Στο πλευρό της κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκεται η Μαρία Ηλιάκη, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Βασίλης Βλάχος. Η εκπομπή της, βάζει στόχο να απογειώσει την καλή μας διάθεση, να συνοψίσει με έναν ξεχωριστό τρόπο όσα αξίζουν από την εβδομάδα που πέρασε και να δημιουργήσει τις τάσεις για την εβδομάδα που έρχεται.

«Είμαστε εδώ, δεν το πιστεύω. Καλώς ορίσατε σε αυτή την τηλεοπτική παρέα. Έχουμε να τα πούμε τηλεοπτικά δυόμιση μήνες. Εμένα μου φάνηκαν δυόμιση χρόνια. Θα κρατήσουμε τα καλά των ημερών μέσα σε αυτά που συμβαίνουν. Με έχετε στηρίξει τόσο πολύ αυτόν τον καιρό. Σας ευχαριστώ» είπε αρχικά η παρουσιάστρια και στη συνέχεια μίλησε για τους συνεργάτες της.

Πως τα πήγε όμως σε τηλεθέαση η Κατερίνα Καραβάτου στο MEGA;

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι μια από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και έχει δημιουργήσει το δικό της κοινό που την ακολουθεί όπου και αν πάει. Έτσι λοιπόν, χθες 25/9 οι τηλεθεατές της έδειξαν την στήριξη τους.

Η εκπομπή Τι λες τώρα, σημείωσε σε δυναμικό κοινό 14,9% και τερμάτισε πρώτη στην μεσημεριανή ζώνη, την ώρα που ακριβώς απέναντι της η Ναταλία Γερμανού με την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, έκανε 12,3%.

Μεσημεριανή ζώνη

  • MEGA: Τι λες τώρα 14,9%
  • ALPHA: Καλύτερα δε γίνεται 12,3%
  • SKAI: Όλα γκουντ 5%
  • OPEN: Αυτό είναι σαββατοκύριακο 2,6%

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ