To δράμα του Τσιρίλο – «Εκανα παράλογες σκέψεις, δεν ήμουν πια ο εαυτός μου»

To δράμα του Τσιρίλο – «Εκανα παράλογες σκέψεις, δεν ήμουν πια ο εαυτός μου»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει «γράψει» τη δική του, ξεχωριστή ιστορία και στα ελληνικά γήπεδα, όπου για χρόνια αγωνίστηκε με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Σήμερα στέλνει το δικό του «μήνυμα» για όσα πέρασε μετά την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός κρέμασε τα παπούτσια του πριν από περίπου 6 χρόνια (το 2015), έκτοτε παραμένει στο χώρο ως εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών αλλά σήμερα (2/10) μέσω των social media αποκάλυψε πως η μετάβαση από τους αγωνιστικούς χώρους μόνο εύκολη δεν ήταν.

Οπως ο ίδιος τόνισε «πάλεψε» με τον εαυτό του και μόλις το τελευταίο διάστημα έχει καταφέρει να «σταθεί» και πάλι στα πόδια του, καθώς δεν… επέτρεψε στην κατάθλιψη να τον καταβάλει.

«Όποιος με γνωρίζει, ξέρει πως είμαι ένας άνθρωπος πολύ κλειστός. Σήμερα για μένα μετά από αρκετό καιρό σκοταδιού, καταφέρνω να βρω λίγο από το φως. Ήταν δύσκολα μα επιτέλους επιστρέφει σιγά-σιγά η κανονικότητα. Είμαι πάντα ένας μαχητής, κατάφερα να φτάσω και να εκπληρώσω όλα τα όνειρά μου. Κάνοντας απίστευτες θυσίες και χωρίς ποτέ να τα παρατήσω. Όταν αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, δεν φανταζόμουν ότι με περίμενε μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις της ζωής μου», έγραψε αρχικά.
Και συνέχισε. «Κατάθλιψη και κρίσεις πανικού. Είμαι εδώ να σας διηγηθώ ότι σιγά-σιγά και μετά από μία μεγάλη προσπάθεια, βγαίνω από κάτι που δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Άλλαξε η ζωή μου. Έχασα όλες τις βεβαιότητές μου, φοβόμουν να κάνω οτιδήποτε, έκανα παράλογες σκέψεις και χωρίς να το θέλω, θα έχω πληγώσει άτομα κοντινά σε εμένα γιατί δεν ήμουν πια ο εαυτός μου.
Δηλώνω ότι δεν έκανα αυτή την ανάρτηση για να μαζέψω followers και να πάρω likes. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Για εμένα είναι μία απελευθέρωση. Μία νέα ημέρα και πάνω απ’ όλα είναι ένα ΜΗΝΥΜΑ σε όλους όσοι βρίσκονται ή βρέθηκαν στην ίδια κατάσταση με εμένα. Μην εγκαταλείπετε τη μάχη. Να είστε δυνατοί. Παλέψτε. Ζητείστε βοήθεια και κυρίως όποιος είναι δίπλα (στο άτομο που έχει πρόβλημα) να ψάξει να καταλάβει τι συμβαίνει και να βοηθήσει».
Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ