Νέο σκάνδαλο με την Ιωάννα Τούνη!

Νέο σκάνδαλο με την Ιωάννα Τούνη!

Σε άλλο κόσμο για ακόμη μια φορά...

Η Ιωάννα Τούνη έχει αποδείξει αρκετές φορές, ότι ανήκει σε ένα… διαφορετικό κόσμο και δεν έκρυψε για ακόμη μια φορά την αδιαφορία της σε όσα ισχύουν για τον υπόλοιπο πληθυσμό, όπως την πρόληψη έναντι του κορωνοϊού.

Το διάσημο μοντέλο και influencer, για την οποία ξεκίνησε μια ακόμη κόντρα, έχει «χτυπήσει» αρκετές φορές και το έκανε ξανά, καθώς εθεάθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», σε κάποιο ταξίδι της. Το κακό, φυσικά, δε βρίσκεται στο ότι ταξιδεύει, αλλά στο ότι αγνοεί τα μέτρα προστασίας.

Για άλλη μια φορά… εκτός τόπου και χρόνου
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκεται σε καραντίνα, αφού έχει νοσήσει με τον ιό, και οι δυο τους περνούν στιγμές μαζί στο σπίτι. Η Τούνη, δηλαδή, εξακολουθεί να έχει επαφή με τον Αλεξάνδρου αντί να προστατευθεί, κάτι που φυσιολογικά θα έπρεπε να τη θέσει επίσης σε καραντίνα.

Αντί αυτού, όμως, αποφάσισε να πάει για το ταξίδι της, με κίνδυνο να διαδώσει τον ιό, αν επίσης έχει «κολλήσει». Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αν έχει κάνει κάποιο τεστ, που της επιτρέπει να ταξιδέψει, πέραν του πιστοποιητικού εμβολιασμού, αφού έχει έρθει άμεσα σε επαφή με κρούσμα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να είναι λίγο πιο προσεκτική και να μη… διαφημίζει στο Instagram το ταξίδι της, εκτός από το γεγονός ότι μπορεί τις επόμενες μέρες επίσης να παρουσιάσει συμπτώματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ