Έξαλλη η Σκορδά με Σρόιτερ – «Δεν με ενδιαφέρει…» (Vid)

Έξαλλη η Σκορδά με Σρόιτερ – «Δεν με ενδιαφέρει…» (Vid)

Η δήλωση από συγκρατούμενο του Λιγνάδη

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, ο οποίος πήγες στις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατούνται όσοι έχουν διαπράξει ή κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα, και μια δήλωση από έναν συγκρατούμενο του Δημήτρη Λιγνάδη πως «ήταν τύχη για εμάς».

Οι κρατούμενοι μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής, για τα αδικήματα, τις ποινές τους και τη ζωή στη φυλακή και για την παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησαν, με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ένας εξ αυτών είπε: «Χαρήκαμε πάρα πολύ γιατί δόθηκε στους κρατούμενος να έχουν μία εμπειρία, να γνωρίσουμε έναν πάρα πολύ καλό σκηνοθέτη και να συμμετέχουμε Ήταν τύχη.»!

Μετά το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή, Το πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ήταν τύχη που μπήκε ο Λιγνάδης φυλακή και τους σκηνοθέτησε»!

Η Φαίη Σκορδά είπε «αυτό το κομμάτι ήταν άτοπο… όταν ακούω κρατούμενο, που έχει δικαστεί για σεξουαλικά αδικήματα, δεν θέλω να τον ακούσω να λέει για τα 200 χρόνια για τον εορτασμό… Τη μια στιγμή; Είναι η προσωπική μου θέση… Θα μπορούσε να μην μπει αυτό το απόσπασμα»! Επίσης, έξαλλη είχε γίνει στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της πριν λίγες ημέρες.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αντίθετη άποψη:

– «Αυτή τη στιγμή δύο προβεβλημένοι Έλληνες, ο Λιγνάδης και ο Φιλιπππίδης είναι στη φυλακή

– Άρα πας να πάρεις παράπλευρα το αποκλειστικό…. Το κάνουν και τα μεσημεριανά χρόνια» και τότε ο Λιάγκας είπε «είναι δημοσιογραφική επιτυχία….»!

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ