«MasterChef» Spoiler: Το σοκ των κριτών – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

«MasterChef» Spoiler: Το σοκ των κριτών – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Βρίσκεται ήδη εκτός σπιτιού, καθώς παρά τη στήριξη από τους Κουτσόπουλο, Ιωαννίδη και Κοντιζά δεν τα τα πήγε καθόλου καλά στην πρώτη δοκιμασία!

Το MasterChef 2022 ξεκίνησε και στο τελευταίο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε είδαμε τους 24 παίκτες να μπαίνουν για πρώτη φορά στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου το MasterChef θα προβάλλεται πλέον καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 21:00, ενώ το διαγωνιστικό μέρος ξεκινά.

Τα γυρίσματα είναι μάλιστα, όπως κάθε χρόνο πολύ μπροστά και αρκετοί από τους 24 παίκτες έχουν ήδη αποχωρήσει. Μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Open Weekend» μάθαμε μάλιστα ένα μικρό spoiler που αφορά τον πρώτο παίκτη που αποχωρεί.

Πρόκειται λοιπόν για τον Νίκο Μπέρκα, ο οποίος θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει φέτος από το MasterChef. Ο συγκεκριμένος παίκτης παρότι δεν είχε «νικήσει» τον αντίπαλό του, είχε μπει στο σπίτι με τη δεύτερη ευκαιρία που του έδωσαν οι κριτές, οι οποίοι προφανώς και απογοητεύτηκαν με την εξέλιξή του!

MasterChef – Ποιος είναι ο Νίκος Μπέρκας

Ο Νίκος Μπέρκας είναι 42 χρονών. Οξυδερκής, χαλαρός, μουσικόφιλος, βιβλιοφάγος και λάτρης των μεγάλων προκλήσεων. Χωρίς εμπειρία στις επαγγελματικές κουζίνες, ο Νίκος θέλει να τα δώσει όλα και μπαίνει με άγχος αλλά και με μεγάλο πάθος στην κουζίνα του MasterChef 2022. Δηλώνει πως μαθαίνει εύκολα και γρήγορα και ρουφάει γνώσεις σαν το σφουγγάρι. Γνωρίζει πως ο προσηνής χαρακτήρας του θα κερδίσει τους συμπαίκτες του αλλά ο πρωταρχικός του στόχος είναι να κερδίσει τους κριτές με τα πιάτα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ