Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΪ – Γραμμέλη σε Κάκκαβα. «Μιλάς μονότερμα, δεν τα σηκώνω αυτά»

Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΪ – Γραμμέλη σε Κάκκαβα. «Μιλάς μονότερμα, δεν τα σηκώνω αυτά»

«Μην μείνουμε στις λέξεις, παιδιά! Ειρήνη υμίν», τόνισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα.

«Μέσα από αυτή τη δήλωση μου έβγαλε ότι έχει πλέον ένα άγχος να ταΐσει το τέρας αλλά το τέρας αυτό δεν το ταΐζει μόνο εκείνος, τον ταΐζει και το τέρας! Γιατί βγάζει πάρα πολλά λεφτά από το τέρας. Μην τρελαθούμε κιόλας. Ένιωσα πως είναι μία κατάρα γι’ αυτό που του συμβαίνει. Αρνητικά το είπε, δεν το είπε θετικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα, μιλώντας το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από το «Όλα Γκουντ» σχολιάζοντας την πρόσφατη δήλωση του Σάκη Τανιμανίδη πως «όταν έχεις 1 εκατομμύριο followers πρέπει να ταΐζεις το τέρας συχνά».

«Είναι το ίδιο σαν να πεις για την τηλεθέαση. Πάρε την Νικολούλη που έκανε προχθές 55%, για παράδειγμα, δεν νιώθει ένα τέρας της τηλεθέασης που πρέπει αυτό να το συντηρήσει;» απάντησε με τη σειρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη, με έναν έντονο διάλογο να ακολουθεί:
Ν.Κ.: Μα είναι η δουλειά της! Ρε παιδιά, συγκρίνουμε τώρα την δημοσιογραφική έρευνα με το να κάτσω να στήσω και να βγάλω μία ωραία φωτογραφία ντυμένος στολισμένος;

Α.Γ.: Ηρέμησε, Ναταλί! Ναταλί, ηρέμησε! Την τηλεθέαση συγκρίναμε. Δεν συγκρίναμε τη Νικολούλη με τον Τανιμανίδη. Μην το πας για να το κάνουμε μανούρα.

Ν.Κ.: Όχι, όχι… Συνέκρινες το άγχος που έχει μία επαγγελματίας παρουσιάστρια– δημοσιογράφος με εμπειρία ετών για να κάνει την εκπομπή της με το να βγάλει ο Τανιμανίδης μία φωτογραφία στο Instagram.

Α.Γ.: Δεν συνέκρινα αυτό! Δεν ακούς όμως… Μιλάς μονότερμα και εγώ δεν τα σηκώνω αυτά.

«Μην μείνουμε στις λέξεις, παιδιά! Ειρήνη υμίν», τόνισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ