Φωτιά και λάβρα η Μπαρ Ραφαέλι: Με μαγιό σου εύχεται καλή χρονιά… (pics)

Φωτιά και λάβρα η Μπαρ Ραφαέλι: Με μαγιό σου εύχεται καλή χρονιά… (pics)

Κόλαση η Μπαρ Ραφαέλι...

Καιρό είχε να προκαλέσει η Μπαρ Ραφαέλι! Η καλλονή από το Ισραήλ, που θεωρείται μία από τις πιο καυτές παρουσίες στο χώρο του μόντελινγκ, φιλοξενήθηκε στο editorial του γυναικείου περιοδικού «Marie Claire» της μεξικάνικης έκδοσης σε μια σέξι φωτογράφηση.

Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα διεθνώς από το Ισραήλ, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του 2009 Sports Illustrated Swimsuit Issue και ψηφίστηκε Νο. 1 στη λίστα Hot 100 του περιοδικού Maxim για το 2012. Φυσικά μέσα από το koolnews την έχετε δει αρκετές φορές αλλά όσες και αν τη δεις ποτέ δεν είναι αρκετό και θες και άλλο!

Η 38χρονη θεά, που πριν από μερικά χρόνια έγινε πρωτοσέλιδο στον tabloid Τύπο για τη σχέση της με τον Αμερικανό ηθοποιό Λεονάρντο Ντι Κάπριο και εδώ και καιρο έχει σχέση με 41χρονο Ισραηλινό επιχειρηματία, είπε να βγάλει στη φόρα τα προσόντα της, αφήνοντας τον αντρικό πληθυσμό με το στόμα ανοιχτό.

Δίμετρα πόδια, εντυπωσιακό μπούστο και αναλογίες που σκοτώνουν μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, χαρίζοντας ανέμελες στιγμές στα αγόρια!

Απολαύστε την:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ