Μαντόνα: Απαντά στους επικριτές της για τις πλαστικές – «Υποκλιθείτε σκύλες»

Μαντόνα: Απαντά στους επικριτές της για τις πλαστικές – «Υποκλιθείτε σκύλες»

«Δεν έχω απολογηθεί ποτέ για καμία από τις δημιουργικές μου επιλογές ούτε για τον τρόπο που δείχνω ή ντύνομαι και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα», γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Μαντόνα

Η Μαντόνα μετά τα τόσα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή της στα φετινά Grammy απάντησε σε όλους εκείνους που την «κατηγορούν» ότι έχει παραμορφωθεί.

Η 64χρονη με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media έδωσε τη δική της απάντηση στα όσα γράφτηκαν και αναπαράχθηκαν τα τελευταία 24ωρα στα μέσα ενημέρωσης και τα social media.

Διαβάστε επίσης: Πρόσθετη παρέμβαση και από τον Ολυμπιακό – Για τη νομιμότητα και τη λογική

H απάντηση της Μαντόνα στους επικριτές της

Η διάσημη τραγουδίστρια στο κείμενό της αναφέρθηκε αρχικά στο βραβείο που παρουσίασε και συγκεκριμένα στην Κιμ Πέτρας (η πρώτη τρανς που κέρδισε Grammy) και τον αμφιλεγόμενο Σαμ Σμιθ.

Γράφει στο κείμενό της η Μαντόνα: «Η Κιμ Πέτρας και ο Σαμ Σμιθ στα Grammy. Ήθελα να απονείμω το τελευταίο βραβείο που ήταν το άλμπουμ της χρονιάς, αλλά θεώρησα πιο σημαντικό να παρουσιάσω την πρώτη τρανς γυναίκα που εμφανίζεται στα Grammy- μια στιγμή που έγραψε ιστορία! Και επιπλέον κέρδισε ένα Grammy.

Αντί να επικεντρωθούν σε αυτά που είπα στην ομιλία μου πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να μιλήσουν μόνο για τις κοντινές φωτογραφίες μου που τραβήχτηκαν με μια κάμερα με μακρύ φακό από έναν φωτογράφο του Τύπου που θα παραμόρφωναν το πρόσωπο οποιουδήποτε. Για άλλη μια φορά δέχτηκα επίθεση για την ηλικία μου. Ένας κόσμος που αρνείται να γιορτάσει τις γυναίκες μετά τα 45 και αισθάνεται την ανάγκη να τις τιμωρήσει αν συνεχίσουν αυτές να είναι ισχυρογνώμων, εργατικές και περιπετειώδεις.

Δεν έχω απολογηθεί ποτέ για καμία από τις δημιουργικές μου επιλογές ούτε για τον τρόπο που δείχνω ή ντύνομαι και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα. Έχω υποβαθμιστεί από τα μέσα ενημέρωσης από την αρχή της καριέρας μου, αλλά καταλαβαίνω ότι όλα αυτά είναι μια δοκιμασία και χαίρομαι που ανοίγω τον δρόμο ώστε όλες οι γυναίκες που βρίσκονται πίσω μου να τον διαβούν ευκολότερα τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τα λόγια της Beyonce “Δεν θα μου τσακίσεις την ψυχή». Ανυπομονώ για πολλά ακόμη χρόνια ανατρεπτικής συμπεριφοράς. Θα διευρύνω τους ορίζοντές μου, θα αντιστέκομαι στην πατριαρχία και κυρίως θα απολαμβάνω τη ζωή μου. Υποκλιθείτε σκύλες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Πηγή: Protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ