Μαντόνα: Παραδέχτηκε τις πλαστικές επεμβάσεις της – «Τώρα είμαι χαριτωμένη»

Μαντόνα: Παραδέχτηκε τις πλαστικές επεμβάσεις της – «Τώρα είμαι χαριτωμένη»

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας ξάφνιασε τους θαυμαστές της

Σάλο προκάλεσε στα φετινά βραβεία Grammy η εμφάνιση της Μαντόνα. Η τραγουδίστρια ήταν επίτιμη προσκεκλημένη στην 65η απονομή των βραβείων ωστόσο, απασχόλησε τα social media και τα μέσα ενημέρωσης με το «νέο της πρόσωπο».

Η «βασίλισσα της ποπ» ήταν αγνώριστη και πρησμένη από τις πλαστικές επεμβάσεις. Οι θαυμαστές της την επέκριναν αλλά σύμφωνα με την ίδια έφταιγε το «κοντινό» από μία κάμερα που παραμόρφωσε το πρόσωπό της και το έκανε να φαίνεται πιο στρογγυλό από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Δύο εβδομάδες μετά η Μαντόνα παραδέχεται ότι πράγματα έχει κάνει πλαστικές. Η 64χρονη δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε: «Κοιτάξτε πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα που το πρήξιμο από το χειρουργείο έχει υποχωρήσει. Lol».

Βέβαια δεν αποκάλυψε ακριβώς ούτε τι είδους επέμβαση έκανε, ούτε και πότε υποβλήθηκε σε αυτή.

Η ανάρτησή της

 «Έχει ψύχωση με τα μάγουλά της»

Μια πηγή μιλώντας στην The Post δήλωσε ότι η τραγουδίστρια έχει εμμονή με τα μάγουλά της. «Δεν συνειδητοποιεί ότι όλο αυτό την κάνει να μοιάζει λίγο με καρικατούρα του εαυτού της», ανέφερε η πηγή.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι θέλει να μοιάζει όπως ήταν το 2000, την εποχή δηλαδή που μεσουρανούσε. Όσο περισσότερο όμως το προσπαθεί αυτό, τόσο πιο αγνώριστη γίνεται.

«Θέλει να μοιάζει με τη Μαντόνα του 2000. Γνωρίζει πολύ καλά ότι το πρόσωπό της είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στον πλανήτη, οπότε δεν θέλει να είναι μια καρτουνίστικη εκδοχή του εαυτού της. Αλλά θέλει επίσης ψηλότερα ζυγωματικά για τα οποία ήταν διάσημη – και ο καλύτερος τρόπος για να τα φτιάξει είναι τα fillers», είπε η ίδια πηγή.

«Άκουσε ότι τα πρησμένα μάγουλα κρύβουν τις γραμμές γήρανσης, και της έχει γίνει έμμονη ιδέα. Έτσι, τα μάγουλά της τα θέλει φουσκωμένα, ακόμα κι αν φαίνεται περίεργη και παχουλή», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ