Έφυγε από τη ζωή ο «Mini Me» Βερν Τρόιερ

Έφυγε από τη ζωή ο «Mini Me» Βερν Τρόιερ

Έφυγε το Σάββατο (21/4) από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο ηθοποιός Βέρν Τρόιερ.

Ο Τρόιερ, που έγινε παγκοσμίως γνωστός ενσαρκώνοντας τον περίφημο «Mini Me» στη σειρά ταινιών Austin Powers έδινε εδώ και χρόνια μάχη με την κατάθλιψη και τον αλκοολισμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, την περασμένη εβδομάδα ο Τρόιερ είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο «υπό την επήρεια του αλκοόλ και με τάσεις αυτοκτονίας».   Ο ηθοποιός κατέληξε περίπου έναν χρόνο μετά την τελευταία του προσπάθεια να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.    Πέρυσι, τέτοια εποχή, είχε εισαχθεί σε ειδική κλινική αποτοξίνωσης, χωρίς τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Ο Τρόιερ είχε γεννηθεί με αχονδροπλασία, μια γενετική διαταραχή που συχνά προκαλεί νανισμό. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια σε μία φάρμα του Μίσιγκαν.

Μετά τη μετακόμισή του στο Άρλινγκτον του Τέξας και την τεράστια επιτυχία που γνώρισε με την ενσάρκωση του σατανικού ήρωα «Mini Me» ο Τρόιερ έπαιξε σημαντικούς ρόλους σε ταινίες όπως «The Love Guru», «Bubble Boy» και «Postal».

Τον θάνατό του Τρόιερ ανακοίνωσαν το απόγευμα του Σαββάτου μέλη της οικογένειάς του στην επίσημη σελίδα του ηθοποιού στο Facebook.    «Με μεγάλη θλίψη και με βαριά καρδιά, σας ανακοινώνουμε ότι ο Βερν απεβίωσε σήμερα», έγραψαν μεταξύ άλλων στην εκτενή ανακοίνωση.

Πηγή: www.lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ