Πανικός: Οι «απαγορευμένες» φωτογραφίες με την Σάσα Μπάστα στα τέσσερα (pics)

Πανικός: Οι «απαγορευμένες» φωτογραφίες με την Σάσα Μπάστα στα τέσσερα (pics)

Η Σάσα Μπάστα σκύβει και...

Η Σάσα Μπάστα ήταν η Ελληνίδα lolita η οποία για μία δεκαετία πέρασε από όλα τα ελληνικά περιοδικά και οι τoλμηρές και σ..έξι φωτογραφίες της έγιναν το απόλυτο viral!

Τα περιοδικά που την φιλοξενούσαν ξεπουλούσαν το ένα μετά το άλλο, ενώ οι φωτογραφίες της υπήρχαν αφίσες από συνεργεία αυτοκινήτων μέχρι και στρατόπεδα!

Διαβάστε επίσης: Μπάσιμο της ΑΕΚ για τον «νέο Ρόκε Σάντα Κρουζ»

Στη συνέχεια υπήρξε ζευγάρι για αρκετά χρόνια με τον dj Valentino ο οποίος και έθεσε βέτο στις πpoκλητικές φωτογραφίες!

Πέρσι η Σάσα Μπάστα η οποία είναι παντρεμένη και μάνα, είπε να κάνει ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές υποχρεώσεις και εμφανίστηκε στο αγροτικό Reality του ΑΝΤ1 η φάρμα!

Ήταν μία από τις παρουσίες που ξεχώρισαν και έμειναν βαθιά χαραγμένες στο μυαλό του τηλεοπτικού κοινού από με τον δυναμικό της χαρακτήρα και φυσικά με το εντυπωσιακό της σώμα κατάφερε να καθηλώσει ουκ ολίγες φορές τους πάντες.

Παρέα με την Αγγελική Ηλιάδη κατάφεραν να γίνουν οι δύο πιο αγαπητές παίκτριες μέσα στη φάρμα και μπορεί να μην κέρδισαν το έπαθλο κατάφεραν όμως να κερδίσουνε την αγάπη του κόσμου αφού και οι δύο έδειξαν πτυχές του χαρακτήρα τους ο κόσμος τόσα χρόνια αγνοούσε.

Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει βέβαια απίστευτες εμφανίσεις που έκανε η τραγουδίστρια μέσα στη φάρμα ειδικά όταν έπρεπε να κάνει μπάνιο και το έκανε μες στο καταχείμωνο φορώντας το εντυπωσιακό μπικίνι της κολάζοντας ακόμα και τα πουρνάρια μέσα στο αγρόκτημα.

Υπάρχει όμως μία φωτογραφία της τραγουδίστριας η οποία έχει γράψει τη δική της ιστορία στα social media και που όμοια της δεν νομίζουμε ότι θα ξαναβγάλει.

Μιλάμε φυσικά για την αξέχαστη φωτογραφία της Σάσα Μπάστα η οποία ποζάρει στα τέσσερα και κυριολεκτικά τυφλώνει κόσμο

Αν θες και εσύ να χάσεις το φως σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τη φωτογραφία που βρήκαμε στο αρχείο μας και να την απολαύσεις εδώ.

Πηγή:Koolnews

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ