«Βόμβα» για τον Γιώργο Μαρίνο: «Ηταν λίγο…»

«Βόμβα» για τον Γιώργο Μαρίνο: «Ηταν λίγο…»

«Χάρηκε που με άκουσε...»

Τη δική του «βόμβα» πριν καιρό είχε ρίξει ο Κώστας Τουρνάς, αποκαλύπτοντας πως μίλησε με το Γιώργο Μαρίνο, αλλά ήταν λίγο απών.

Ο γνωστός τραγουδιστής, σε συνέντευξή του στο «Λοιπόν» είχε αναφερθεί στον δημοφιλή showman. αποκαλύπτοντας ότι είχαν μιλήσει. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο άντρας που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο και είναι 40 χρόνια μαζί.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Κωνσταντέλια: Η Ντόρτμουντ, η Μίλαν και ο… Ζοάο Φέλιξ

Με τον Γιώργο Μαρίνο ήσασταν φίλοι;

Πολύ και τον αγαπώ πολύ. Του είχα γράψει κιόλας 2-3 τραγούδια.

Έχετε νέα του;

Κάποια στιγμή μετά την πρώτη έξαρση της περιπέτειάς του, επιχείρησα βρίσκονται ένα τηλέφωνο να του μιλήσω. Χάρηκε που με άκουσε, αλλά ήταν λίγο απών. Σαν να είχε αλλού τη σκέψη του. Τώρα δεν γνωρίζω πού είναι, έχω ακούσει διάφορες φημολογίες, αλλά δεν ξέρω. Δεν είναι πάντως στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

«Βόμβα» από Ελένη Δήμου: «Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν πολύ φιλάρεσκος, δεν ήθελε να…»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα παραχώρησε η Ελένη Δήμου. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Γιώργο Μαρίνο, ρίχνοντας «βόμβα» και αποκαλύπτοντας πως ήταν πολύ φιλάρεσκος.

«Ζω με έναν διαφορετικό τρόπο. Είμαι έξω από κυκλώματα, έξω από συστήματα, είμαι ο εαυτός μου. Είμαι κακιά όσο πρέπει, είμαι καλή όσο πρέπει. Είμαι αντιστάρ. Οι μονές στιγμές που θέλω να αισθάνομαι σταρ είναι πάνω στη σκηνή, εκεί θέλω να ελέγχω τα πάντα», είπε αρχικά η Ελένη Δήμου.

Η Ελένη Δήμου είπε στη συνέχεια: «Με τη Μαρινέλλα έχω περάσει σπουδαία. Ο ύπνος μόνο μας χώριζε, γελούσαμε πολύ. Η Μαρινέλλα μ’ έχει σταματήσει στη σκηνή όταν πήγα να βγω άβαφη. Είχε δίκιο, στη σκηνή πρέπει να διαφέρεις. Πολύ γλυκός άνθρωπος ο Γιώργος Μαρίνος. Δεν έχω επικοινωνία μαζί του… Ο Γιώργος ήταν πολύ φιλάρεσκος. Νομίζω στα γηρατειά του δεν ήθελε να χαλάσει την εικόνα του». Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο άντρας που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο και είναι 40 χρόνια μαζί.

Η Ελένη Δήμου ανέφερε επίσης: «Υπήρχε ένα μεγάλο χαλί στην πίστα που κατέληγε σ’ ένα γυαλιστερό ξύλο. Έπεσα κάτω και είπα για πλάκα “ε, ρε παιδιά, δεν ματιάζουν μονό τους ωραίους…”. Θεσσαλονίκη 1999, έλαβα 1999 τριαντάφυλλα και η κάρτα έγραφε “για να γίνουν 2000 πρέπει να βγεις στη σκηνή”.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ