Το παράπονο της Άριελ Κωνσταντινίδη από την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν με ήθελε…» (vid)

Το παράπονο της Άριελ Κωνσταντινίδη από την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν με ήθελε…» (vid)

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία εξομολογητική συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα της και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Άριελ Κωνσταντινίδη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της και τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στην Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και στη σχέση που είχε με τη μητέρα της.

Πιο αναλυτικά, η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε με κάθε ειλικρίνεια για τη σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκαλύπτοντας μάλιστα μεταξύ άλλων πως η μητέρα της ζήλευε πολύ αυτό τον δεσμό. Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός σημείωσε πως καμία από τις δύο γυναίκες δεν επιθυμούσε να είναι αυτόφωτη και επιτυχημένη, υπογραμμίζοντας πως τόσο η μητέρα της όσο και η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήθελαν να έχουν πάντοτε τον τελευταίο λόγο.

Διαβάστε επίσης: Κορδόν: H πρώτη σοβαρή υπόθεση στα χέρια του

«Ο κόσμος με ταύτιζε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, είναι πολύ τιμητικό. Για την Αλίκη ήμουν μία «μικρή Αλίκη». Πολλές φορές μου έλεγε «όχι» σε προτάσεις που είχα, αυτό με πίεζε πολύ.»

«Με σκλάβωσε αυτός ο δεσμός σαν μάνα με κόρη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν είχα την δική μου ταυτότητα. Για την Αλίκη ήμουν «πάντα εκεί», στο τέλος είχα άρνηση να πάω στο νοσοκομείο. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι τελειώνουν όλα για την Αλίκη, ήμουν θυμωμένη.»

«Τώρα αυτό που θα πω μπορεί να είναι πολύ βαρύ, αλλά και η μία και η άλλη με τον τρόπο τους δεν με ήθελαν αυτόφωτη και επιτυχημένη, να μπορώ να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου όπως ήθελα εγώ, ήθελαν να έχουν τον τελευταίο λόγο.», δήλωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Πηγή: missbloom.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ