Γνωστή παρουσιάστρια παλεύει με τον αλκοολισμό – Πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης

Γνωστή παρουσιάστρια παλεύει με τον αλκοολισμό – Πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης

Η στήριξη από τους πρώην και το συμβάν που την έκανε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Ο κόσμος της showbiz δεν είναι πάντα λαμπερός!

Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας υπάρχουν κρυφά δράματα και εφιάλτες. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», βασανισμένη στην προσωπική της ζωή μοδάτη ξανθιά παρουσιάστρια παλεύει να νικήσει τους δαίμονες του αλκοολισμού, φτάνοντας μάλιστα στον πάτο του βαρελιού!

Διαβάστε επίσης: «Τι συμβαίνει με τον Καμπρέρα και τον Ολυμπιακό» – Τι λένε οι Ισπανοί

tripod 3364540 1280

Φάντασμα του εαυτού της, τσακισμένη από τις φουρτούνες στην προσωπική της ζωή, άρχισε σιγά σιγά να βρίσκει παρηγοριά στο αλκοόλ. Τα δάκρυα για όσα της έτυχαν τα τελευταία χρόνια -και η αλήθεια είναι πως δεν είναι και λίγα- γίνονταν ένα με τις σταγόνες αλκοόλ που απέμεναν στο ποτήρι της. Μη μπορώντας να διαχειριστεί τα δράματα στο σπίτι και στην οικογένειά της, βρήκε καταφύγιο στο ποτό. Χωρίς να το καταλάβει, σιγά σιγά δεν μπορούσε να περάσει ημέρα που να μην κατεβάσει τα ποτηράκια της (και ήταν πολλά), με αποτέλεσμα να την πιάνουν στο στόμα τους αρκετοί συνεργάτες της, βλέποντας την κατάστασή της.

kouiz kavgas gynaikes

Και μπορεί η καριέρα της να μην είχε επηρεαστεί, μια και κάθε τηλεοπτική σεζόν έχει εκπομπή (με εναλλαγές καναλιών), όμως οι δικοί της άνθρωποι άρχισαν να ανησυχούν ότι ο κατήφορος είναι έξω από την πόρτα του σπιτιού της. Ετσι, κατάφεραν και την έπεισαν να πάει σε ειδικό κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ για να βρει τον εαυτό της. Πράγμα που έκανε ύστερα από ένα σοβαρό επεισόδιο, στο οποίο έφτασε τον εαυτό της στα όριά της, κάνοντας κακό και στη δημόσια εικόνα της.

Μάλιστα, σε όλη αυτή την προσπάθεια τη στηρίζουν ο πρώην σύζυγος αλλά και ο πρώην σύντροφός της, ένας άνθρωπος που τη στήριξε μετά τον χωρισμό της, αλλά η σχέση τους δυστυχώς δεν ευδοκίμησε.

niaros zevgari giannatou

Η παρουσιάστρια, παρόλο που δεν έχει τους στενούς συγγενείς της στην Αθήνα, ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών και των ψυχοθεραπευτών της για να γίνει σύντομα καλά, καθώς έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις που την τελευταία περίοδο πάνε πολύ καλά και, όπως φαίνεται, θα συνεχιστούν, καθώς η ίδια έχει βρει και πάλι τη φόρμα της.

Η παρουσιάστρια, που έχει δοκιμαστεί σε όλες σχεδόν τις τηλεοπτικές ζώνες, βρήκε το κουράγιο, και για χάρη των αγαπημένων της προσώπων, να τα βάλει με τους δαίμονές της. Οι καθορισμένες επισκέψεις της στο κέντρο απεξάρτησης άρχισαν να αποδίδουν και με την βοήθεια των ειδικών και την κατάλληλη αγωγή ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Η δοκιμασία με τον εθισμό της στο αλκοόλ, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός της, θα την κάνουν πιο δυνατή και είναι πεπεισμένοι πως στο τέλος θα βγει νικήτρια από αυτή την άγρια περιπέτεια.

Πηγή: espressonews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ