Ντέμι Μουρ: Στη Μύκονο με την Μαριέττα Χρουσαλά

Ντέμι Μουρ: Στη Μύκονο με την Μαριέττα Χρουσαλά

Με τα μαγιό και παρεό τους απόλαυσαν το κυκλαδίτικο νησί.

Διακοπές στην Ελλάδα επέλεξε να κάνει η Ντέμι Μουρ και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά. Η χολιγουντιανή σταρ αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μύκονο, όπου συναντήθηκε με τη Μαριέττα Χρουσαλά.

Βόλτα με το σκάφος

Οι δύο γυναίκες απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό να αποβιβάζονται από ένα φουσκωτό και να κατευθύνονται μαζί προς κάποιο μαγαζί. Για την έξοδό τους, η Ντέμι Μουρ επέλεξε ένα πολύχρωμο παρεό, ενώ η Μαριέττα Χρουσαλά φόρεσε ένα γαλάζιο μαγιό μαζί με ένα λευκό παρεό.

Διαβάστε επίσης: Επιμένουν στο Βέλγιο: «Ο Αμούζου στον Ολυμπιακό;»

H διάσημη ηθοποιός με πολύ μακριά μαλλιά, φανερά αδυνατισμένη και μαυρισμένη κρατούσε ένα μικροσκοπικό σκυλάκι συνέχεια στην αγκαλιά της μέσα σε ένα μάρσιπο. Μάλιστα ήταν σε τόσο καλοκαιρινό mood, που κυκλοφορούσε ξυπόλητη.

Η αγάπη της Ντέμι Μουρ για τα ελληνικά νησιά

Η Ντέμι Μουρ λατρεύει την Ελλάδα και την επιλέγει σχεδόν κάθε χρόνο για διακοπές. Η ηθοποιός μάλιστα έχει βρεθεί στη Μύκονο αλλά και στη Σαντορίνη με την κόρη της, Ράμερ Γουίλιαμς.

Πριν λίγες ημέρες Η ίδια πόσταρε τομάτες και ρίγανη απευθείας από το… μποστάνι, ενώ σε άλλες εικόνες εμφανίζεται να κάνει ηλιοθεραπεία με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

«Παράδεισος. Ηλιοθεραπεία, παιχνίδι στο νερό, ύπνος με τριχωτούς φίλους και ένα καλό βιβλίο…», έγραψε η χολιγουντιανή σταρ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας δύο φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ