Μαθεύτηκε η τιμή: Τόσο «πάει» η βραδιά στο τουριστικό θέρετρο που έκανε διακοπές η Τσιμτσιλή στην Καραϊβική

Μαθεύτηκε η τιμή: Τόσο «πάει» η βραδιά στο τουριστικό θέρετρο που έκανε διακοπές η Τσιμτσιλή στην Καραϊβική

Ξανά στις... επάλξεις η παρουσιάστρια

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πραγματοποίησε ένα μυστικό ταξίδι στην Καραϊβική και αποκαλύφθηκε- άθελά της- από μία throwack φωτογραφία που δημοσίευσε μέχρι και η τιμή. Πόσο «πάει» η βραδιά στο τουριστικό θέρετρο που επέλεξε για διακοπές;

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε την Πάρο, όπου διατηρεί την εξοχική της κατοικία, ύστερα από δύο μήνες διακοπών και χαλάρωσης με την οικογένειά της. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το άγνωστο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη από την Ιταλία: «Ο Ολυμπιακός δίνει 5 εκατ. για Σολμπάκεν»

Η επιστροφή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Αθήνα

Πριν λίγες ώρες, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha «Ηappy Day» επέστρεψε στην Αθήνα και έκανε την πρώτη συνάντηση της σεζόν με τους συνεργάτες της.

Η 41χρονη μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την πρώτη της μέρα στο γραφείο, όπου τηρώντας το καθιερωμένο τους έθιμο, έκοψαν το κέικ που είχε ετοιμάσει η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Μαίρη Παλιαλέξη και το συνόδευσε με τη λεζάντα «Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μου. Σύντομα επιστρέφουμε στην αγαπημένη μας συνήθεια. Το πρωινό μας καφεδάκι @alphatv! Πάρτε μία γεύση από το πρώτο meeting της σεζόν!».

Ωστόσο, πριν λίγες ώρες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανάρτησε μια #tbt φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, όπου την βλέπουμε να ποζάρει σε εξωτικό προορισμό, φορώντας μπικίνι και πλεκτό σορτς, χαμογελαστή και κρατώντας ένα χρωματιστό λουλούδι και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Κάθε καινούρια εικόνα ανοίγει τους ορίζοντες σου όπως ένα ορθάνοιχτο παράθυρο στον κόσμο. Δημιουργεί ερεθίσματα, δυνατά συναισθήματα και μένει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό και την ψυχή! Ξεκίνα και τελείωσε την ημέρα σου νιώθοντας ευγνωμοσύνη για αυτά που υπάρχουν στη ζωή σου. Οι χαρούμενες στιγμές, οι μικροχαρές της καθημερινότητας, το χαμόγελο, οι άνθρωποι που αγαπάμε και οι όμορφες αναμνήσεις πρέπει να είναι πάντα η αφετηρία και ο επίλογος κάθε ημέρας μας».

Και μπορεί η παρουσιάστρια να μην μας αποκάλυψε το μέρος, αλλά πρόκειται για το Belize, ανεξάρτητη χώρα της Κεντρικής Αμερικής, στις βορειοδυτικές ακτές της Καραϊβικής, το οποίο φημίζεται για τα χρωματιστά σπίτια του, τα οποία αποτελούν αγαπημένο spot των τουριστών.

H παρουσιάστρια έμεινε στο συγκρότημα Colinda Cabanas, με το κόστος της διαμονής να ανέρχεται περίπου στα 111 ευρώ τη βραδιά.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ