Σπύρος Παπαδόπουλος: Είμαι άρρωστος Ολυμπιακός

Σπύρος Παπαδόπουλος: Είμαι άρρωστος Ολυμπιακός

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και αποκάλυψε τον λόγο που ζητούσε χρήματα για να εμφανιστεί σε εκπομπές.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο τη Δευτέρα και μεταξύ άλλων απάντησε και για τους λόγους για τους οποίους ζητούσε χρήματα για να εμφανιστεί ως καλεσμένος σε εκπομπές στο παρελθόν.

«Τότε που κάναμε το πρωινό και σε καλούσαμε δεν ερχόσουν. Και δεν ερχόσουν και νομίζω ότι θα ήθελα να το πω, γιατί ζητούσες κάποια χρήματα για να εμφανιστείς. Ποιος ήταν ο λόγος;», ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Καθιέρωσα αυτό για κάποια χρόνια, όπου πήγαινα, είτε σε έντυπο είστε σε ηλεκτρονικό έπρεπε να πληρώνουν και να καταθέτουν κατευθείαν στον λογαριασμό του θεάτρου στα παιδιά

«Κράτησε ένα δύο χρόνια αυτό. Επειδή είχα έρθει κοντά με το Θέατρο Κωφών Ελλάδος, με τα παιδιά, είχα δει μια συγκινητική τους παράσταση και ήταν πάρα πολύ ωραίο και πολύ ιδιαίτερο, πολύ δυνατό, μου είπαν τα προβλήματά τους και είπα να βρω έναν τρόπο να τους βοηθήσω. Καθιέρωσα αυτό για κάποια χρόνια, όπου πήγαινα, είτε σε έντυπο είστε σε ηλεκτρονικό έπρεπε να πληρώνουν και να καταθέτουν κατευθείαν στον λογαριασμό του θεάτρου στα παιδιά.

Άλλοι δεχόντουσαν, άλλοι δεν δεχόντουσαν. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ήταν η Όλγα Τρέμη, η οποία ήταν στο Star τότε και με φώναξε. Ξέρω, ξέρω, ξέρω μου λέει. Είχε μαζέψει ένα εκατομμύριο δραχμές, πολλά λεφτά τότε».

«Είμαι άρρωστος Ολυμπιακός»

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για άλλη μια φορά για την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, για τη βράβευση του Βασίλη Σπανούλη χθες στο ΣΕΦ, την οποία παρουσίαζε, αλλά και για τη βία στα γήπεδα.

«Ήταν πολύ συγκινητικό. Σπουδαία πρωτοβουλία των προέδρων και μου άρεσε που είδα από κοντά πόσο πολιτισμός υπάρχει στον κόσμο του μπάσκετ. Οι συνάδελφοί του, πώς μίλαγαν, λέγανα υπέροχα λόγια από καρδιάς. Άλλος κόσμος το μπάσκετ. Είμαι άρρωστος Ολυμπιακός», σημείωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ