«Άνοιξαν τα στόματα» – Η σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου με πασίγνωστη παρουσιάστρια! (Vid)

«Άνοιξαν τα στόματα» – Η σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου με πασίγνωστη παρουσιάστρια! (Vid)

4 χρόνια μετά μάθαμε την αλήθεια…

Λίγο πριν το γάμο του Ντάνου με την αγαπημένη του Δήμητρα Βαμβακούση, διέρρευσε και ποια ήταν η πρώην αγαπημένη του κυρία από την τηλεόραση…

Μπορεί κανείς από τους δύο ποτέ να μην το επιβεβαίωση, ωστόσο πλέον 4 χρόνια μετά, μάθαμε πως η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν ζευγάρι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και επίσημα!

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» συνάντησε τη γνωστή ηθοποιό και παρουσιάστρια, με τον δημοσιογράφο να τη ρωτάει για τον επικείμενο γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

«Να ζήσουν και να είναι ευτυχισμένοι» αρκέστηκε να δηλώσει στην εκπομπή του Star η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Υπενθυμίζεται πως πριν μερικά χρόνια και μετά το τέλος του Survivor οι δυο τους είχαν έρθει αρκετά κοντά.

Ωστόσο ούτε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ούτε η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχαν επιβεβαιώσει ποτέ την είδηση αν ήταν ζευγάρι.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στην κάμερα και για την αναβολή της πρεμιέρας της σειράς «Στα Σύρματα», αναφέροντας ότι θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα λίγο πιο αργά.

«Η πρεμιέρα αναβάλλεται για μία εβδομάδα λόγω όλων, οπότε έχουμε μία ημερομηνία νομίζω 22 Σεπτεμβρίου αν δεν αλλάξει κάτι άλλο. Είναι μία κωμωδία πολύ ωραία γραμμένη. Ο δικός μου ρόλος αρχίζει να εξελίσσεται από το τέταρτο επεισόδιο και μετά. Έχω δει τη σκηνή του Λάκη Γαβαλά και είναι εξαιρετικός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ντύνεται γαμπρός ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ζουν απόλυτες στιγμές ευτυχίας και έρωτα τον τελευταίο καιρό. Οι δύο τους αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ο ηθοποιός και νικητής του Survivor και η σύντροφός του θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Λίγο μετά την αποκάλυψη του γάμου τους, η Δήμητρα Βαμβακούση έγραψε ένα μήνυμα στα social media, για να εκφράσει την αγάπη και τον θαυμασμό της προς τον άντρα που θα παντρευτεί.

Το τρυφερό μήνυμα της Δήμητρας στον αγαπημένο της

«Βλέποντας αυτή την φωτογραφία, έχοντας βουτήξει με τα ρούχα στην θάλασσα , αναλογίζομαι πως σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να θέλω να διατηρήσω την «όψη» σου αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο.

Σε θαυμάζω! Αποτελείς παράδειγμα που είσαι πάντα ο εαυτός σου. Σε ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα. Είχαμε μια πολύ δύσκολη αρχή όμως πλέον είμαι στην ομάδα σου οριστικά και αμετάκλητα» έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ