«O Γιώργος σήμερα ζει…» – Αποκάλυψη «βόμβα» για τη ζωή του Μαρίνου (Video)

«O Γιώργος σήμερα ζει…» – Αποκάλυψη «βόμβα» για τη ζωή του Μαρίνου (Video)

«Δυο φορές την εβδομάδα μεταφέρεται σε ένα κέντρο για να κάνει κάποιες φυσικοθεραπείες»

Η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μετέφερε αποκλειστικές πληροφορίες για το ποια είναι η καθημερινότητα του Γιώργου Μαρίνου σήμερα. Επίσης, σοκάρει η αποκάλυψη του Σταμάτη Κραουνάκη για την σημερινή κατάσταση του Γιώργου Μαρίνου.

«O Γιώργος σήμερα ζει…»

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Κατσαρίδης επικοινώνησε με την κα Θωμάκου, που μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη είναι 40 χρόνια φίλοι με τον Γιώργο Μαρίνο και τον φροντίζουν όπως είπε. «Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να πούμε καθώς άπτονται των προσωπικών δεδομένων. Ο Γιώργος Μαρίνος έχει το δικό του δωμάτιο, στο σπίτι της οικογένειας Θωμάκου. Είναι ήρεμος και είναι καλά. Δυο φορές την εβδομάδα μεταφέρεται σε ένα κέντρο για να κάνει κάποιες φυσικοθεραπείες», ανέφερε ο κος Κατσαρίδης.

Ενώ για το πώς περνάει την μέρα του μας τόνισε ότι του αρέσει να ακούει πολλή μουσική, θυμάται όλα του τα τραγούδια απ’έξω κι έχει προτίμηση στον Γιώργο Νταλάρα, τον Δημήτρη Μητροπάνο και τον Στέλιο Καζαντζίδη.

«Αγαπάει παρά πολύ τις βόλτες με το αυτοκίνητο στο Σούνιο και είναι επιλογή του να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

 

«Βόμβα» από Κώστα Τουρνά: «Μίλησα με τον Γιώργο Μαρίνο, ήταν λίγο…»

Τη δική του «βόμβα» πριν καιρό είχε ρίξει ο Κώστας Τουρνάς, αποκαλύπτοντας πως μίλησε με το Γιώργο Μαρίνο, αλλά ήταν λίγο απών.

Ο γνωστός τραγουδιστής, σε συνέντευξή του στο «Λοιπόν» είχε αναφερθεί στον δημοφιλή showman. αποκαλύπτοντας ότι είχαν μιλήσει. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο άντρας που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο και είναι 40 χρόνια μαζί.

Με τον Γιώργο Μαρίνο ήσασταν φίλοι;

Πολύ και τον αγαπώ πολύ. Του είχα γράψει κιόλας 2-3 τραγούδια.

Έχετε νέα του;

Κάποια στιγμή μετά την πρώτη έξαρση της περιπέτειάς του, επιχείρησα βρίσκονται ένα τηλέφωνο να του μιλήσω. Χάρηκε που με άκουσε, αλλά ήταν λίγο απών. Σαν να είχε αλλού τη σκέψη του. Τώρα δεν γνωρίζω πού είναι, έχω ακούσει διάφορες φημολογίες, αλλά δεν ξέρω. Δεν είναι πάντως στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ