Συγκλονίζει το αντίο από την πρώην αρραβωνιαστικιά του Μάθιου Πέρι

Συγκλονίζει το αντίο από την πρώην αρραβωνιαστικιά του Μάθιου Πέρι

Λίγα 24ωρα μετά τον ξαφνικό θάνατο του Μάθιου Πέρι στα 54 του χρόνια, η πρώην αρραβωνιαστικιά του σπάει τη σιωπή της.

Λίγες ημέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του Μάθιου Πέρι, η πρώην αρραβωνιαστικιά του Molly Hurwitz λύνει τη σιωπή της.

Η Molly Hurwitz, που ήταν αρραβωνιασμένη με τον Μάθιου Πέρι από το 2018 έως το 2021, θυμάμαι τις στιγμές που πέρασαν μαζί παρακολουθώντας τη σειρά «Φιλαράκια» ενώ προετοιμάζονταν για το reunion της θρυλικής κωμικής σειράς.

Διαβάστε επίσης: Τίμησε το Halloween o Αντετοκούνμπο: Eμφανίστηκε με μάσκα Hulk στην συνέντευξη Τύπου (vid)

Ο Μάθιου Πέρι είχε δηλώσει πως απέφευγε να δει τη δημοφιλή σειρά «Φιλαράκια» γιατί μπορούσε να αναγνωρίσει τους εθισμούς του στην οθόνη.

Ήταν η Molly Hurwitz ήταν εκείνη που διέλυσε τον αρραβώνα τους τον Ιούνιο του 2021, με την παραγωγό να σημειώνει πως τον αγαπούσε πιο βαθιά από όσο μπορούσε να συνειδητοποιήσει.

«Γαμώτο, ήμουν τόσο καλός»

«Και ενώ πλησίαζε το reunion για τα «Φιλαράκια» παρακολουθήσαμε ξανά μαζί τη σειρά. «Γαμώτο, ήμουν τόσο καλός! Είδες τι έκανα εκεί;» θυμάται να της λέει ο Μάθιου Πέρι.

Ο Μάθιου Πέρι

Ο Μάθιου Πέρι

«Ξαναγυρίσαμε και μελετήσαμε σκηνές. Ο σεβασμός και η εκτίμηση για το χιούμορ ήταν κάτι που μας συνέδεσε. Το να είμαι μαζί του καθώς ανακάλυπτε ξανά τη λάμψη του ήταν μαγικό», σημειώνει η Molly Hurwitz.

Η Molly Hurwitz αναφέρθηκε και στις προκλήσεις που αντιμετώπισαν μαζί και ίσως τελικά τους οδήγησαν στον χωρισμό.

«Προφανώς ήξερα αυτόν τον άνθρωπο με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο επίσης. Ενώ τον αγαπούσα πιο βαθιά από όσο μπορούσα να συνειδητοποιήσω, ήταν περίπλοκος και προκαλούσε πόνο που δεν είχα γνωρίσει ξανά ποτέ», υπογραμμίζει.

«Κανένας στην ενήλικη ζωή μου δεν είχε πιο βαθιά επίδραση πάνω μου από τον Μάθιου Πέρι. Έχω τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτό, για όλα όσα έμαθα από τη σχέση μας», επισημαίνει η Molly Hurwitz.


Η παραγωγός αναφέρθηκε και στο ΑΙ Anon, «μια ανεκτίμητη πηγή για εκείνους που αγαπούν κάποιον που παλεύει με αυτή την καταστροφική ασθένεια».

Αισθάνεται, όπως σημείωσε, ανακούφιση που ο Μάθιου Πέρι βρήκε πια την ειρήνη, σημειώνοντας πως θα του άρεσε που ο κόσμος μιλάει για το πόσο ταλαντούχος ήταν. «Και ήταν πραγματικά πολύ ταλαντούχος», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ