Emmy: Tα «Φιλαράκια» αναμένεται να βρεθούν επί σκηνής για να τιμήσουν τον Μάθιου Πέρι

Emmy: Tα «Φιλαράκια» αναμένεται να βρεθούν επί σκηνής για να τιμήσουν τον Μάθιου Πέρι

Το καστ από τα «Φιλαράκια» βρίσκεται σε συζητήσεις για να τιμήσει τον Μάθιου Πέρι στη σκηνή των φετινών βραβείων Emmy. Θέλουν να μοιραστούν προσωπικές αναμνήσεις που έζησαν με τον εκλιπόντα.

Οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϋ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ Λε Μπλανκ και Ντέιβιντ Σουίμερ φέρονται να βρίσκονται σε πρώιμες συζητήσεις για να τιμήσουν τον εκλιπόντα συμπρωταγωνιστή τους από τα Φιλαράκια, Μάθιου Πέρι στα επερχόμενα βραβεία Emmy του Ιανουαρίου.

Οι ηθοποιοί φέρονται να θέλουν να μοιραστούν κάποιες από τις δικές τους στιγμές με τον Πέρι, ο οποίος υποδύθηκε τον ιδιαίτερα αστείο και ετοιμόλογο στην πιο δημοφιλή κωμική σειρά για πολλές γενιές, και να του αποδώσουν τον φόρο τιμής που «δικαιωματικά του αξίζει» σύμφωνα με διαρροή της Daily Mail.

Διαβάστε επίσης: Κρατούν την τύχη στα χέρια τους Ιταλία (5-2) και Τσεχία (1-1)

Διαρροές σε πολλά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για καινούριο, άγνωστο, ναρκωτικό

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του στις 28 Οκτωβρίου, σε ηλικία 54 ετών. Η αιτία του θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της τοξικολογικής έκθεσης.

Τι δήλωσε πηγή με γνώση των πραγμάτων

Άτομο που γνωρίζει για τις συζητήσεις μεταξύ του καστ και των διοργανωτών των βραβείων Emmy ανέφερε πως «Η Τζεν, η Λίζα και οι υπόλοιποι ηθοποιοί θέλουν να τον τιμήσουν δημόσια κάποια στιγμή και να του αποδώσουν τον φόρο τιμής που τόσο δικαιωματικά του αξίζει – και έχουν ακουστεί φήμες ότι θα το κάνουν στα Emmy του επόμενου έτους».

Ενώ ο Perry είναι πιθανό να εμφανιστεί στο ένθετο«In Memorium» προς τιμήν όσων έφυγαν από τη ζωή την χρονιά που πέρασε, είναι πολύ πιθανό οι συνάδελφοί του να θέλουν επίσης να μοιραστούν τις αναμνήσεις τους στη σκηνή.

«Όλοι θα ήθελαν πολύ να βρεθούν μαζί στη σκηνή για να μιλήσουν γι’ αυτόν και να έχουν επίσης τη δική τους μοναδική στιγμή να μοιραστούν αναμνήσεις γι’ αυτόν και να πουν στον κόσμο για τον άνθρωπο που ήταν στην πραγματική ζωή», συνέχισε η πηγή της Mail.

Στιγμιότυπο από το «προσκύνημα» έξω από το τηλεοπτικό καφέ Central Perk που γυρίζονταν μεγάλο μέρος της σειράς.

«Αν μπορέσουν όλοι να συμφωνήσουν σε ένα αφιέρωμα και πάρουν την ευλογία της οικογένειάς του, θα βρεθούν οπωσδήποτε μαζί για να κάνουν εκείνη τη βραδιά μια ξεχωριστή στιγμή για τον Matthew και όλους όσους τον αγαπούσαν» έκλεισε τις αποκαλύψεις η πηγή.

Τα βραβεία Emmy και ο Μάθιου Πέρι

Η 75η απονομή των Emmy θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου στο Peackcock Theatre στο Λος Άντζελες – τρεις μήνες μετά την αρχική ημερομηνίας λόγω των απεργιών της SAG-AFTRA και της WGA. Δηλαδή των ενώσεων των ηθοποιών και των σεναριογράφων του Χόλιγουντ.

Ο Πέρι ήταν υποψήφιος για πέντε βραβεία Emmy κατά τη διάρκεια της ζωής του, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Εξαιρετικού Α’ Ανδρικού Ρόλου σε κωμική σειρά το 2002 για τον ρόλο του στα Φιλαράκια.

Ήταν επίσης δύο φορές υποψήφιος για το βραβείο του Εξαιρετικού Guest Ηθοποιού σε δραματική σειρά για την εμφάνισή του στο The West Wing το 2003 και το 2004. Ποτέ όμως δεν έπιασε την επιτυχία που είχε στα Φιλαράκια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ