Νία Βαρντάλος: Ερωτευμένη με Έλληνα μετά το διαζύγιο

Νία Βαρντάλος: Ερωτευμένη με Έλληνα μετά το διαζύγιο

Νέα σελίδα στη ζωή της γνωστής ηθοποιού.

Η Νία Βαρντάλος ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Ian Gomez.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 25 χρόνια και έχουν υιοθετήσει μία κόρη μαζί, την Ilaria Vardalos Gomez. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια ο γάμος της τον Σεπτέμβριο του 1993 ήταν και η έμπνευση της για την ταινία «Μy Big Fat Greek Wedding» που την καθιέρωσε.

Διαβάστε επίσης: Ασταμάτητοι οι Σέλτικς κόντρα στους Νικς (133-123) – Συνεχίζουν το… βιολί τους οι Τίμπεργουλβς (103-127)

Μετά του κλείσιμου αυτού του κύκλου, η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πώς γυρίζει νέα σελίδα στην προσωπική ζωή της. Όπως είχε αποκαλύψει τον Σεπτέμβριο στο περιοδικό People ο νέος της σύντροφος είναι Έλληνας και ζει μόνιμα στην Αθήνα.

Ο νέος έρωτας και η γνωριμία

«Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον με τον πιο ρομαντικό τρόπο. Γνωριστήκαμε μια νύχτα με πανσέληνο σε ένα υπαίθριο εστιατόριο στην Ελλάδα» παραδέχτηκε η ίδια και συνέχισε: «Είναι σαν να έγραψα μια ταινία μετά να μπήκα μέσα σε αυτήν».

Πράγματι, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4, οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη βρισκόταν στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά» τα οποία μόλις είχαν ολοκληρωθεί.

Πολύ ερωτευμένη

Η Νία Βαρντάλος γνώρισε τον Σπύρο τότε και από εκείνη τη στιγμή είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι, παρ’ όλο που η απόσταση είναι κάτι που αναγκαστικά τους κρατάει μακριά για κάποια χρονικά διαστήματα. Όμως, τα καταφέρνουν και πηγαινοέρχονται πότε εκείνος και πότε εκείνη για να είναι μαζί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ